In english
Etusivu     Palvelut     Ympäristö     Perinteet     Hinnasto     Yhteystiedot
               
    

Herranniemen pääsiäispaketti 19.-22.4.2019

Tule rauhoittumaan ja nauttimaan pääsiäisestä upeaan ympäristöön Pielisen rannalle. Perinteisen majatalon tunnelmassa lepää niin keho kuin mieli ja ympärillä heräilevä järviluonto muuttolintuineen tuovat oman säväyksensä pääsiäisenviettoon. Tarjolla saunomista perinteisissä savu- ja rantasaunoissa, ulkoilua ja kevään tarkkailua, muurikkalettuja ja nokipannukahvia rantapaviljongilla Kolin maisemia ihaillen, mahlanvalutusta ja maistiaisia, pääsiäismunien maalausta ja muuta mukavaa. Unohtamatta tietenkään makoisaa, lähitilan luomulampaan ympärille rakentuvaa pääsiäisateriaa hirsituvan seinien suojassa. Meiltä teet halutessasi kätevästi myös päiväretket esimerkiksi Kolille, Ruunaan koskille tai Patvinsuon kansallispuistoon.

Majoituspaketti 3 vrk 19.-22.4.2019 sisältää:
- Aamiaismajoitus 2 hengen huoneessa (Tarjolla myös perhemajoitusta huoneistoissa tai mökissä - kysy tarjousta!)
- Lauantaina nokipannu- ja lettukestit kotatakan äärellä rantapaviljogilla. Savu- ja rantasaunat
- Yhteinen mahlanvalutustuokio, tietoisku ja maistiaiset
- Pääsiäismunien maalausta (omatoiminen, tarvikkeet ja vinkit talolta)
- Sunnuntain runsas pääsiäisateria: Katso menu tästä. Huom! Sunnuntain pääsiäisaterialle ovat ennakkovarauksella tervetulleita myös muut, kuin majoittujat.

Hinta 149 € / hlö.( 2 vrk 114 € / hlö)

Pe ja la päivälliset halutessanne ennakkovarauksesta. Lounaalla on mahdollista käydä Kylätoimintakeskuksen lounaskahvila Soropissa 400 metrin päässä Herranniemestä. Kylätoimintakeskukselta löytyy myös taidenäyttely, käsityömyymälä ja kirpputori. Herranniemessä on myös omatoimiset kokkaus- ja grillausmahdollisuudet tarjolla.

Pääsisäisateria

Lämpimästi tervetuloa!