In english
Etusivu     Palvelut     Ympäristö     Perinteet     Hinnasto     Yhteystiedot
               
    

Tyhy-palvelut kokouspakettien yhteyteen


Hyvän olon joogapaketti

Herranniemen hyvän olon joogassa tutustutaan joogan rentouttavaan ja energisoivaan maailmaan helposti lähestyttävien harjoitusten avulla. Hatha ja Yin joogasta tutut asennot sopivat niin ensikertalaisille kuin kokeneillekin joogan harrastajille. Harjoitus tasapainottaa kehoa, hermostoa ja mieltä, opettaa kuuntelemaan hengitystä ja oman kehon tuntemuksia sekä tuo tukea stressinhallintaan. Joogan ohjaa koulutettu, lempeä joogaohjaaja Ammeri Kankaisto.

Kesto 2 h, hinta 275 EUR/ryhmä (max. 14 hlö/ ryhmä) sisältää ohjauksen ja välineet (Ilman kokous/koulutuspakettia joogapaketin varaaville hintaan lisätään tilavuokra - pakettien yhteydessä vuokra sisältyy hintaan).Joogapaketin sisältöä on mahdollista muokata myös yrityksen/ryhmän toiveiden ja tarpeiden mukaan.


Kestikievarin kierros - tuumasta toimeen ja sitten toiseen

Jo muinaiset rooma... eikun matkalaiset Suomen saloilla kulkivat kohti päämäärää kestikievareita hyödyntäen. Matkoilla kulkija saattoi kohdata monenlaisia vastuksia ja haasteita. Kievarit tarjosivat suojan ja lieden lämpöä, josta taasen saattoi matkaa jatkaa. KIEVARIN KIERROS tarjoaa ryhmälle haasteita, joista on selviydyttävä yhdessä tuumaillen ja yhteistyötä tehden. Ei kuitenkaan kulmat kurtussa ja otsa rypyillä, vaan toivottavasti huumorilla ja rennolla otteella maustettuna. Kierros tapahtuu parin kilometrin helppoja polkuja rauhallisesti tallustellen ja tarvittaessa eteen tulevien tehtävien pariin pysähtyen. Varusteet: sään mukainen vaatetus, jossa tarkenee puuhastella paikallaan ollen, ulkoiluun soveltuvat jalkineet. Repullinen reipasta asennetta. Kesto: 2 - 3 tuntia, mahdollisuus soveltaa tarpeen mukaan. Noin 8 - 12 aktiviteettia. Hinta: 80 - 120 €.

Yhteen hiileen puhallus

Ohjelma sisältää erilaisia rastitehtäviä, ryhmähenkeä kohottaen ja toteuttaen. ET:n-pystytys, ongelmanratkaisua, leikkimielisiä kilpailuja, tulentekoa yms. Kahvi ja Nunnukkapulla Ohjelma + kahvitus 43€/hlö ilman kahvia 38€/hlö
Järjestäjänä Luontopalvelu Tervastulet

Hemmottelua ja saunomista

Kokous/tyhypaketin yhteyteen on mahdollista varata ranta- ja savusauna tai infrapuna-hoitosauna ja kylpypalju (päärakennuksen yhteydessä).
Savusauna ja rantasauna 210 €/ilta
Rantasauna 60-80 €/2h
Pyyhkeet 3 €/kpl

Hoitosauna on hybridisauna, jossa yhdistettynä hoitava infrapunalämpö ja perinteinen kiuas 50 €/1-4 henk + lisähenkilöt 8 €/henk

Hoitosauna kokovartalohunajalla 2-4 henk. 27 €/henk, yli 4 henk. 22 €/henk

Hoitosauna kokovartaloturpeella 2-4 henk. 30 €/henk, yli 4 henk. 25 €/henk
Ulkohulju saunan yhteydessä 90-130 €/käyttökerta
Yrttikylpy poreammeessa 17 €/30 minuuttia

Yön yli juhlien ja herkutellen

Yöpyminen aamiaisella yhteydessä 35 €/henkilö/vrk, 2 hengen huoneessa.

TARJOUS:
Yhdistä porukalle iltapäivä joko palaverissa tai rentoutuen, saunomista ja paljuilua, illanvietto pidemmän kaavan mukaan, sekä makoisat yöunet ja aamiainen.

Majoittuminen; 1-2 hengen huoneet
Tervetulokahvit, suolainen ja makea kahvileipä.
Ulkoilua Vuonislahden kulttuurikylällä, palaveri Tapion tuvassa.
Saunominen 10 hengen hoito-infrapunasaunassa ja 6 hengen ulkopalju. Mahdollisuus lisähinnasta hunaja- ja turvehoitoon. Jo infrapunasauna ja paljussa huljuttelu antavat todella rentouttavan olon.
Kievarin herkullinen illallinen ja omaa ohjelmaa tunnelmallisessa maalaistuvassa.

Hinta: Sisältää tarjouksen mukaiset palvelut, majoitus 2 h huoneessa, 74-79 €/henkilö (hinta vaihtelee menun mukaan) + 120 €/ ryhmä. 1 h huonelisä 17 €.
Lisäkorvauksesta hunajahoito 12 €/henkilö, turvehoito 15 €/henkilö.

Järjestämme lisäksi yhteistyössä alueen toimijoiden kanssa mm. talvikalastusta ja koiravaljakkoajelua tai erilaisia luovan toiminnan työpajoja. Kysy tarjousta toivomallesi ajankohdalle!

Kokousta ja kouluttaudu
Kokouspakettien esimerkkihinnasto