In english
Etusivu     Palvelut     Ympäristö     Perinteet     Hinnasto     Yhteystiedot
Majoitus ja ruokailut Pohjois-Karjalassa 
     Juhlapaikka Pohjois-Karjalassa 
     Kokoukset ja koulutukset Pohjois-Karjalassa 
     Koe ja näe Pohjois-Karjalassa
    

Ajankohtaista

VERKKOSIVUT MUUTTANEET www.herranniemi.fi

Näitä sivuja ei enää päivitetä. Tervetuloa uusituille sivuille, joista löydät mm. verkkokaupan majoitukselle ja Puupoika Tapion puutuotteille.

Herranniemen joulupaketti 2021

Rauhallinen, perinteinen maalaisjoulu hirsituvan seinien suojissa ja leivinuunin lämmössä. Majoitus huoneissa tai perhemökissä/huoneistossa, maistuvaa maalaisruokaa ja saunottelua, sekä runsaasti aikaa rauhoittua joulun tunnelmaan. Maalaisjoulu Pohjois-Karjalassa: Herranniemen joulupaketti 2021.

Pikkujoulut Pohjois-Karjalassa 2021

Järjestämme ryhmällennne räätälöidyt pikkujoulut maistuvin tarjoiluin, joihin voi halutessanne sisällyttää oman ohjelman ohella saunomista ja esimerkiksi karaokejuontajan laitteistoineen. Kiirrettömän pikkujoulun takaa yöpyminen Kievarin tunnelmassa. Kysy tarjousta: reception@herranniemi.com

Vuonislahteen on avattu kyläkauppa

Wanhan koulun puoti palvelee puolen kilometrin päässä Herranniemestä ma-pe klo 9-17.30, la 10-16.. Kyläkauppa, paikallisten tuotteiden myymälä, kahvila-antikvariaatti ja apteekin käsikauppa- palvelupiste. Wanhan koulun puoti.

Vuonislahden kylän kuulumisia ja palveluita

Katso Vuonislahden ajankohtaiset tapahtumat ja palvelut: www.vuonislahti.fi.


Kuivalan islanninhevostalli sijaitsee vain kilometrin päässä Herranniemestä: kokoa kaveri- tai työporukka, varaa Kuivalasta ratsastusretki ja tule yöpymään, herkuttelemaan ja saunomaan Kievarin tunnelmaan! Kuivalan issikkaretkien hinnasto.

Kokous- ja koulutuspäivät tai kurssit Pohjois-Karjalassa

Järjestämme yhden tai useamman päivän kokous-ja koulutuspäivät pitkällä kokemuksella ainutlaatuisessa maalaisympäristössä. Herkullista ruokaa ja juomaa, saunomista erilaisissa saunoissa ja ohjelmaa omasta tai talon puolesta. Kaiken kruunaavat tietysti makoisat yöunet kievarin mukavissa huoneissa.

Meiltä löytyy myös erillinen, tunnelmallinen kokoustila Tapion tupa, jossa järjestyvät kokous- ja koulutuspäivät ja erilaiset kurssit.. Pyydä tarjoustai kokous/koulutuspäivistä ja varaa oma päiväsi ajoissa! reception@herranniemi.com tai 0400 482 949

Valokuvanäyttely Tapion tuvassa

Päärakennuksen Tapion tuvassa valokuvanäyttely Ihme joka saa ihmisen itkemään: Hetkiä Pieliseltä ja Ruijan rannoilta kuvin ja sanoin. Avoinna sopimuksen mukaan syyskun alusta alkaen.

 
Majoitus, ravintolapalvelut, juhlat ja kokoukset ainutlaatuisessa ympäristössä

Tule Kolin kansallismaisemaan Pielisen rannalle nauttimaan maalaistunnelmasta. Tarjoamme majoitusta, ravintolapalveluja sekä erinomaiset tilat kokouksiin, koulutustilaisuuksiin, juhliin ja illanviettoihin.

Perinteikkään kestikievarin maukas maalaisruoka, kotoisat huoneet ja välitön karjalainen palvelu, sekä eri vuodenaikojen mukaiset aktiviteetit tekevät lomastanne tai tilaisuudestanne unohtumattoman. Infrapuna-hoitosauna, savusauna, rantasaunat, turvesaunotukset tai yrttikylpy tuovat hyvän olon päivän päätteeksi.

Sijaitsemme keskellä kauneinta Pohjois-Karjalaa Lieksassa, Vuonislahden kulttuurikylässä Pielisen äärellä Kolin vastarannalla. Kuvanveistäjä Eva Ryynäsen Paateri, Pikkukilin elämyspuisto, Ruunaan kosket, Koli ja monet muut retkikohteet ovat noin tunnin matkan sisällä Herranniemestä. Jäätien avauduttua matka Kolille lyhenee 15 kilometriin. Tule kokemaan Pohjois-Karjalan luonto ja kulttuuri- Herranniemestä käsin se onnistuu mainiosti.

Huom!
Suosittelemme suoria varauksia nettisivujen varauslomakkeen kautta, sähköpostitse tai puhelimitse. Kaikki majoituksemme ei ole myynnissä netin varauspalveluiden (esim. booking.com) kautta ja varauspalvelun näyttäessä täyttä meillä voi vielä olla tilaa suorien varausten kautta. Myöskään kaikki huone/mökkityypimme eivät ole saatavissa booking.comista.


Herranniemi - vuoden 2013 Karelia a`la carte yritys 
    Olemme osa Maakuntien Parhaat - verkostoa 
  Yhteystiedot