In english
Etusivu     Palvelut     Ympäristö     Perinteet     Hinnasto     Yhteystiedot
Majoitusta 34-50 hengelle Lieksassa
     Juhlatilat 80-100 hengelle Pohjois-Karjalassa
     Kokous- ja koulutustilat 30-40 hengelle Pohjois-Karjalassa
     Koe ja näe Pohjois-Karjalassa
    

Ajankohtaista

Vuonislahti-Koli jäätie avattu!

Jäätie avattiin virallisesti liikenteelle 25.1.2017. Herranniemestä ajelee nyt Kolin rinne-, latu-, kylpylä- ja ravintolapalveluiden äärelle reilussa vartissa Suomen kauneimmaksi tituleerattua, sisävesiemme pisintä virallista jäätietä. Varaa sinäkin talvilomasi ja tule nauttimaan talvesta Kievarin tunnelmaan Kolin upeisiin maisemiin!

Jääsauna on kylpykunnossa

Herranniemen jääsauna on vielä varattavissa niin kauan kuin yöpakkasia riittää. Tule kokemaan ainutlaatuiset löylyelämykset jään sisällä! Tiedustelut reception@herranniemi.com tai 0400 482 949

 

Toukokuun jooga- ja hyvinvointiviikonloppu 5.-7.5.2017

Joogaa, tietoista läsnäoloa ja luovaa tekemistä. Lähtökohtana viikonlopussa on Läsnäolo. Retriitin aikana pääset rentoutumaan, liikkumaan lempeästi omaa kehoa kuunnellen, nauttimaan hyvästä kasvisruoasta ja inspiroivasta keskustelusta. Viikonlopun vetää koulutettu joogaohjaaja Ammeri Kankaisto. Jooga- ja hyvinvointiviikonloppu - ohjelma ja lisätietoa.

Virtaa työyhteisöön tai järjestöpoppooseen - Herranniemen TYHY- ja kokouspaketit 2016

Herranniemen ainutlaatuinen ympäristö tarjoaa mainiot puitteet virkistävien ja innostavien kokous/koulutus/tyhy-päivien järjestämiseen. Toimimme yhteistyössä eri alojen ammattilaisten kanssa ja ryhmän omaan ohjelmaan yhdistetään halutessanne esim. leikkimielinen ja liikunnallinen Kievarin Kierros tai Yhteen hiileen puhallus, kehoa ja mieltä hellivää joogaa, talvikalastusta tai vaikkapa luovaa työskentelyä ja itseilmaisua. Kievari tarjoaa herkuttelua, saunomista, rentoutumista ja hoitoja erilaisissa saunoissamme, sekä kylpypaljussa ja avannossa. Herranniemen kokoustilat ja palvelut. ---- TYHY-palvelut 2016-2017.

Rintamalta raiviolle- näytelmä Vuonis-rantateatterissa heinäkuussa 2017

Ensi kesänä Suomi 100 -juhlavuonna Vuonis-rantateatterissa Kestikievari Herranniemen rannassa nähdään taas verevää teatteria. Vuonislahden Taiteilijatalo tuottaa kirjailija Heikki Turusen tuotantoon (Raivaaja-sarja) pohjautuvan näytelmän. Sarjan muodostavat kirjat; Hupeli (1978), Kolmen hevosen mies (1981), Punahongan hehku (1982), Mustarinnan lapset (1985) ja Maan veri (1987). Ohjelma sisältyy valtioneuvoston Suomi 100 juhlaohjelmistoon.

Rintamalta raiviolle -näytelmän käsikirjoittaa ja dramatisoi kirjailija, toimittaja, näyttelijä Antti Heikkinen. Ohjaajana toimii teatteritaiteen ohjaaja, näyttelijä Kai Paavilainen, joka myös hoitaa lavastuksen suunnittelun. Korkeatasoinen Lieksan Harrastajateatteri vastaa varsinaisesta näytelmätyöstä.

Esitysajankohta: 16.-27.7.2017
Näytännöt: Kenraaliharjoitus ja 11 näytöstä
Liput: 18 €/hlö, ryhmät 15€ (väh.15 hlöä)

Lisätietoja: Reino Kuivalainen, pj. Vuonislahden Taiteilijatalo ry p. 0400 170255 taiteilijatalo@vuonis.net, www.taiteilijatalo.net

SUOSI SUORIA VARAUKSIA - Vain pieni osa majoituskapasiteetistamme on booking.comissa.

Jos booking.comin varausjärjestelmä näyttää, että meillä on täyttä, voi meillä todellisuudessa olla vielä tilaa. Vain muutama perushuoneemme on myynnissä booking.comin varausjärjestelmässä, joten suoraan varaamalla saat myös mahdollisuuden valita useanlaisista majoitusvaihtoehdoista varaustilanteen mukaan. Lisäksi näin on mahdollista keskustella useamman vuorokauden majoittujien eduista. Majoitusta ei myöskään saa halvemmalla booking.comin kautta, vaikka järjestelmä näin mainostaakin.

Täytä nettisivujemme varaustiedustelulomake, lähetä sähköpostia tai pirrauta, niin saat paremman valinnanvaran ja henkilökohtaisen palvelun. Samalla teet hyvän teon jättämällä suuryritykselle menevät provikat kotimaisen perheyrityksen kassaan.

 

Takaisin etusivulle