In english
Etusivu     Palvelut     Ympäristö     Perinteet     Hinnasto     Yhteystiedot
Majoitus ja ruokailut Pohjois-Karjalassa
     Juhlapaikka Pohjois-Karjalassa
     Kokoukset ja koulutukset Pohjois-Karjalassa
     Koe ja näe Pohjois-Karjalassa
    

Ajankohtaista

Reino Turusen kesäkuun kuvauspäivät 7.-10.6.2018

Torstaina saapuminen, päivällinen, kuvaamista, kuvien katselua. Perjantaina omatoimiset retket ympäristön upeisiin maisemiin ja lauantaina veneretki Pieliselle. Iltaisin saunomista rantasaunassa, kuvien katselua, vapaata yhdessäoloa.
Hinta to-su 3 vrk 188 €. pe-su 138 €. Yhden hengen huonelisä 17 €/vrk. Sisältää majoituksen 2 h huoneissa, aamiaiset, päivälliset, saunat, veneretki Pieliselle. Kaikki valokuvauksesta kiinnostuneet ovat lämpimästi tervetulleita ikään ja kokemukseen katsomatta!

Pitkätukkainen metsänvartija Herranniemen Kuusituvassa 9.6.2018 klo 14

Lauri Sinkkonen esittää Heikki Turusen runoja. Ohjaus Juhani Joensuu.
"Turusen runokokoelma Karhunpäinen Metsänvartija on kirjoitettu 1990-luvun alussa ja niissä kuuluu vahvasti Turusen lempifilosofin Pentti Linkolan ääni. Runoissa kaikuu suuri maaginen uhma niitä suuren rahan suitsutettuja saalistajia kohtaan, jotka ovat tuhonneet metsämme ja järvellekatsomisrantamme.

Toisaalta runoissa muistellaan niitä isiämme ja äitejämme, jotka sukupolvien uurastuksen jälkeen saivat pienen hetken ajan kokea sen ihmeen, etteivät lapset nähneet nälkää ja kylmää ja heti sen hetken jälkeen saivat niskoilleen syytöksen kaikinpuolisesta ylettömyydestä."
Liput 8 €, sisältää kahvileivän ja kahvin.

Samana päivänä Vuonislahden kesän avaus Kylätoimintakeskus Kukossa. Klo 12 Simpauttaja-patsaan paljastus ja pelimannimusiikkia. Taimikirppis ja toritapahtuma. Klo 15 Kukossa taidenäyttelyn avajaiset.

Eevan ja Paavon päivä Paaterissa 15.6.2018

Luvassa tanssidraamaa, kirjailijoiden esittelyä, sekä Heikki Turusen, Terttu H. Timosen ja Raimon ja Pirkon muisteloita. Tarkempaa tietoa tulossa pian.

Juhannustanssit Vuonislahden lavalla 22.6.2018

Tommi Soidinmäki ja vastakaiku. Juhannuskokko kylän laivarannassa klo 22. Herranniemessä on vielä vapaana majoitustilaa juhannukselle - soita tai laita sähköpostia ja tule viettämään maalaisjuhannusta unohtumattomiin Pielisen maisemiin!

Maan veri - Rintamalta raiviolle kesäteatteri 2018

Maan veri -näytelmä tulee uudelleen kesällä 2018. Erinomaiset arvostelut saanut Heikki Turusen tekstiin ja Antti Heikkisen dramatisointiin sekä Kai Paavilaisen ohjaukseen perustuvaa Lieksan Teatterin esittämää näytelmää pääsee Vuonis-rantateatteriin katsomaan ajalla 29.6.-15.7.2018. Näytelmän ryhmämyynti on käynnissä ja sen tiimoilta kannattaa olla yhteydessä sähköpostioosoitteeseen vuonis@vuonis.net tai puhelimitse 0400 170 255. Näytelmän tuottaa Vuonislahden Taiteilijatalo ry.

Herranniemen palvelut kevätkaudella

Aamiaismajoitus toimii normaalisti. Ruokailut ja muut palvelut sopimuksen mukaan ennakkotilauksesta ryhmille ja majoittujille. Kesäkahvila avataan 15.6. Mahdollisista aukioloista ennen tätä tiedotetaan nettisivuilla ja facebookissa.


Majoitus, ravintolapalvelut, juhlat ja kokoukset ainutlaatuisessa ympäristössä

Tule Kolin kansallismaisemaan Pielisen rannalle nauttimaan maalaistunnelmasta. Tarjoamme majoitusta, ravintolapalveluja sekä erinomaiset tilat kokouksiin, koulutustilaisuuksiin, juhliin ja illanviettoihin.

Perinteikkään kestikievarin maukas maalaisruoka, kotoisat huoneet ja välitön karjalainen palvelu, sekä eri vuodenaikojen mukaiset aktiviteetit tekevät lomastanne tai tilaisuudestanne unohtumattoman. Infrapuna-hoitosauna, savusauna, rantasaunat, turvesaunotukset tai yrttikylpy tuovat hyvän olon päivän päätteeksi.

Sijaitsemme keskellä kauneinta Pohjois-Karjalaa Lieksassa, Vuonislahden kulttuurikylässä. Kuvanveistäjä Eva Ryynäsen Paateri, Pikkukilin elämyspuisto, Ruunaan kosket, Koli ja monet muut retkikohteet ovat noin tunnin matkan sisällä Herranniemestä. Tule kokemaan Pohjois-Karjalan luonto ja kulttuuri- Herranniemestä käsin se onnistuu mainiosti.

Kevätkauden palvelut: Aamiaismajoitus toimii normaalisti. Ruokailut ja muut palvelut sopimuksen mukaan ennakkotilauksesta ryhmille ja majoittujille. Kesäkahvila avataan 15.6. Mahdollisista aukioloista ennen tätä tiedotetaan nettisivuilla ja Facebookissa.

Huom!
Suosittelemme suoria varauksia nettisivujen varauslomakkeen kautta, sähköpostitse tai puhelimitse. Kaikki majoituksemme ei ole myynnissä netin varauspalveluiden (esim. booking.com) kautta ja varauspalvelun näyttäessä täyttä meillä voi vielä olla tilaa suorien varausten kautta. Myöskään kaikki huone/mökkityypimme eivät ole saatavissa booking.comista.


Herranniemi - vuoden 2013 Karelia a`la carte yritys
    Olemme osa Maakuntien Parhaat - verkostoa
    Yhteystiedot