In english
Etusivu     Palvelut     Ympäristö     Perinteet     Hinnasto     Yhteystiedot
Majoitus ja ruokailut Pohjois-Karjalassa
     Juhlapaikka Pohjois-Karjalassa
     Kokoukset ja koulutukset Pohjois-Karjalassa
     Koe ja näe Pohjois-Karjalassa
    

Ajankohtaista

Herranniemen palvelut talvikaudella

Palvelemme aamiaismajoituksen, juhla-, kokous ja saunapalvelujen, sekä tilausruokailujen merkeissä. Ruokailupalveluita on tarjolla ennakkotilauksesta ryhmille, sekä majoittujillemme.Talvilomaviikkojen kahvilan aukioloajat ilmoitamme erikseen. HUOM! Jos olet tulossa majoittumaan meille ja haluaisit syödä meillä, muistathan sopia siitä vähintään vuorokautta ennen tuloasi. Kiitos! TAMMIKUUN TARJOUS: Vähintään 2 vrk aamiaismajoituksesta ja mökkihinnoista -20 % alennus.

Talvikuulumisia

Pielisen jäätilanne on tällä hetkellä viime vuosia parempi ja Vuonislahti - Koli jäätien vaaditusta jäänpaksuudesta on muodostunut joulukuun lopulla jo yli puolet. Tie saataneen näin auki tammikuun kuluessa: ilmoittelemme jäätien tilanteesta nettisivuillamme ja facebookissa. Elämyksellistä jäätietä ajat Herranniemestä vartissa Kolin puolelle! Myös Kolin ja Vuonislahden välinen retkiluistelurata on tulossa!

Herranniemessä vuokrattavissa edullisesti ( 5€ / 1/2 päivää) majoittujillemme retkiluistimia, lumikenkiä, suksia ja maastosuksia. Vuonislahdessa auki tällä hetkellä kylän latuja. Tervetuloa viihtymään maalle!

Tykkylumi-kuvauspäivät 14.-17.2.2019

Perinteiset tykkylumi- kuvauspäivät jälleen Pielisen maisemissa. Torstaina päivällinen ja vapaata illanviettoa/ kuvien katselua. Perjantaina ja lauantaina aamiaiset, omatoimiset retket Kolin vaarojen ja ympäristön upeisiin maisemiin, päivälliset ja saunominen. Lauantai iltapäivällä Reino Turusen ja muitten luontokuvaajien multivideo/ kuvaesityksiä valkokankaalla, vapaa pääsy myös muille kuin viikonloppuun osallistujilta. Sunnuntaina aamiainen.
Kuvauspäivien hinnat: to-su 3 vrk : majoitus 2 h huoneissa, aamiaiset, päivälliset, saunat 179 € , pe-su 2 vrk : 129 € , Yhden hengen huonelisä 17 €/vrk.

Jäätie tutuksi- tapahtumat 17.2. ja 2.3.

Koli - Vuonislahti jäätien molemmilla rannoilla klo 10-15: Kahvi, nuotiomakkaraa, potkuri/luistin-lainausta, luisteluväylä jäätien ohessa, koiravaljakkoajelua, lumirakentamista yms. touhua koko perheelle. Järjestää Vuonislahden kyläseura, Kolin matkailuyhdistys, Lieksa Lehti, Lieksan yrittäjät, Lieksan kaupunkikeskusyhdistys, Lieksan yrittäjät ja Kolin Ipatti 17.2. tapahtuman yhteydessä jäätiellä myös Eukontyönnän MM-kisat!

Täydenkuun luistelu- ja hiihto 19.2. klo 18.-22.

Koko perheen tapahtuma Jäätien Vuonislahden päässä.

Pielisen jäähiihto 23.2.2019

Maksuton, perinteinen retkihiihtotapahtuma Koli-Vuonislahti-Paateri väleillä Etappeja mm. Raapion saaressa, Vuonislahden rannassa, Herranniemessä ja Eva Ryynäsen taiteilijakoti Paaterissa. Järjestää Vuonislahden kyläseura.

Kokous- ja koulutuspäivät Pohjois-Karjalassa

Järjestämme yhden tai useamman päivän kokous-ja koulutuspäivät pitkällä kokemuksella ainutlaatuisessa maalaisympäristössä. Herkullista ruokaa ja juomaa, saunomista erilaisissa saunoissa ja ohjelmaa omasta tai talon puolesta. Kaiken kruunaavat tietysti makoisat yöunet kievarin mukavissa huoneissa.

Meiltä löytyy myös erillinen, tunnelmallinen kokoustila Tapion tupa, jossa järjestyvät kokous- ja koulutuspäivät joko pikkujoulujen yhteydessä tai erikseen. Pyydä tarjoustai kokous/koulutuspäivistä ja varaa oma päiväsi ajoissa! reception@herranniemi.com tai 0400 482 949

 


Majoitus, ravintolapalvelut, juhlat ja kokoukset ainutlaatuisessa ympäristössä

Tule Kolin kansallismaisemaan Pielisen rannalle nauttimaan maalaistunnelmasta. Tarjoamme majoitusta, ravintolapalveluja sekä erinomaiset tilat kokouksiin, koulutustilaisuuksiin, juhliin ja illanviettoihin.

Perinteikkään kestikievarin maukas maalaisruoka, kotoisat huoneet ja välitön karjalainen palvelu, sekä eri vuodenaikojen mukaiset aktiviteetit tekevät lomastanne tai tilaisuudestanne unohtumattoman. Infrapuna-hoitosauna, savusauna, rantasaunat, turvesaunotukset tai yrttikylpy tuovat hyvän olon päivän päätteeksi.

Sijaitsemme keskellä kauneinta Pohjois-Karjalaa Lieksassa, Vuonislahden kulttuurikylässä Pielisen äärellä Kolin vastarannalla. Kuvanveistäjä Eva Ryynäsen Paateri, Pikkukilin elämyspuisto, Ruunaan kosket, Koli ja monet muut retkikohteet ovat noin tunnin matkan sisällä Herranniemestä. Jäätien avauduttua matka Kolille lyhenee 15 kilometriin. Tule kokemaan Pohjois-Karjalan luonto ja kulttuuri- Herranniemestä käsin se onnistuu mainiosti.

Huom!
Suosittelemme suoria varauksia nettisivujen varauslomakkeen kautta, sähköpostitse tai puhelimitse. Kaikki majoituksemme ei ole myynnissä netin varauspalveluiden (esim. booking.com) kautta ja varauspalvelun näyttäessä täyttä meillä voi vielä olla tilaa suorien varausten kautta. Myöskään kaikki huone/mökkityypimme eivät ole saatavissa booking.comista.


Herranniemi - vuoden 2013 Karelia a`la carte yritys
    Olemme osa Maakuntien Parhaat - verkostoa
    Yhteystiedot