In english
Etusivu     Palvelut     Ympäristö     Perinteet     Hinnasto     Yhteystiedot
Majoitus ja ruokailut Pohjois-Karjalassa
     Juhlapaikka Pohjois-Karjalassa
     Kokoukset ja koulutukset Pohjois-Karjalassa
     Koe ja näe Pohjois-Karjalassa
    

Ajankohtaista

Rambling Rob Young keikalla Herranniemessä pe 21.7.

Mies ja kitara - juurevaa bluesia Herranniemen tuvassa alkaen klo 20. Tätä kannattaa tulla katsomaan ja kuulemaan! Ei pääsymaksua, mutta vapaaehtoiset kiitokset artistille sallittuja. A-oikeudet. Rambling Rob Young Music

Reikihoitoja tarjolla Herranniemessä pe 21.7.-la 22.7.

Varaukset numerosta +447477713195 tai voit tiedustella hoitoaikoja myös meiltä, jolloin hoidamme varauksen puolestasi. Reiki Finland

Herranniemen uusi esittelyvideo on julkaistu

Voit katsoa videon Youtubessa tai upotettuna etusivun alalaidasta.

Herranniemen kesäkahvila avoinna klo 12-21

A-oikeudet ja kahvilapalvelut. Iltaruokailut joustavasti n. klo 18-20.Teatteripäivinä klo 17-18. Muilta kuin majoittujilta pyydämme ennakkovarausta ruokailuihin. Lounaat ja ruoat muihin aikoihin tilanteen mukaan ennakkotilauksesta (min 6 hlö). Huom! Heinäkuun lauantait on varattu ykstyistilaisuuksiin. Palvelemme muita asiakkaita tilaisuudesta riippuen illasta alkaen klo 19-20.

Maan Veri: Rintamalta raiviolle- näytelmä Vuonis-rantateatterissa heinäkuussa 2017

Kesällä 2017 Vuonis-rantateatterissa Herranniemen rannassa nähdään taas verevää teatteria. Vuonislahden Taiteilijatalo tuottaa kirjailija Heikki Turusen tuotantoon (Raivaaja-sarja) pohjautuvan näytelmän. Ohjelma sisältyy valtioneuvoston Suomi 100 juhlaohjelmistoon. Esitysajankohta: 16.-27.7.2017. Tarjoamme ryhmäruokailupaketteja ja majoituspaketteja niin ryhmille kuin yksittäisille matkailijoille teatterin yhteydessä. Kysy lisää sähköpostitse tai puhelimitse! Lue lisää Rintamalta raiviolle- näytelmästä.

Vuonislahden kesätapahtumat 2017

Pelimannitapahtumaa, lavatansseja, kesätoreja, Paateri soi- konsertteja ja monenlaista mukavaa. Katsasta Vuonislahden kesätapahtumat täältä.

Kantosiipialus SuviExpress aloittaa liikennöinnin 19.6.2017 ja autolautta Pielinen 26.6.2017

SuviExpressin lähdöt Vuonislahdesta Kolille 12.36 ja Kolilta Vuonislahteen klo 16 (Yhteys myös Vuonislahti-Lieksa välillä). Autolautta liikennöi Lieksan ja Kolin satamien välillä kahdesti päivässä suuntaansa. Lisätietoja molempien aikatauluista, lipuista, jatkoyhteyksistä yms.
Majoitus, ravintolapalvelut, juhlat ja kokoukset ainutlaatuisessa ympäristössä

Tule Kolin kansallismaisemaan Pielisen rannalle nauttimaan maalaistunnelmasta. Tarjoamme majoitusta, ravintolapalveluja sekä erinomaiset tilat kokouksiin, koulutustilaisuuksiin, juhliin ja illanviettoihin.

Perinteikkään kestikievarin maukas maalaisruoka, kotoisat huoneet ja välitön karjalainen palvelu, sekä eri vuodenaikojen mukaiset aktiviteetit tekevät lomastanne tai tilaisuudestanne unohtumattoman. Infrapuna-hoitosauna, savusauna, rantasaunat, turvesaunotukset tai yrttikylpy tuovat hyvän olon päivän päätteeksi.

Sijaitsemme keskellä kauneinta Pohjois-Karjalaa Lieksassa, Vuonislahden kulttuurikylässä. Kuvanveistäjä Eva Ryynäsen Paateri, Pikkukilin elämyspuisto, Ruunaan kosket, Koli ja monet muut retkikohteet ovat noin tunnin matkan sisällä Herranniemestä. Tule kokemaan Pohjois-Karjalan luonto ja kulttuuri- Herranniemestä käsin se onnistuu mainiosti.

Palvelemme ympäri vuoden aamiaismajoituksen ja tilausravintolatoiminnan merkeissä. Kesäkaudella 14.6.- 31.8.2017 olemme avoinna päivittäin klo 12-21, saapuessasi muina aikoina kannattaa ottaa yhteyttä puhelimitse. Muilta kuin majoittujilta pyydämme ennakkovarausta ruokailuihin.

Huom!
Suosittelemme suoria varauksia nettisivujen varauslomakkeen kautta, sähköpostitse tai puhelimitse. Kaikki majoituksemme ei ole myynnissä netin varauspalveluiden (esim. booking.com) kautta ja varauspalvelun näyttäessä täyttä meillä voi vielä olla tilaa suorien varausten kautta. Myöskään kaikki huone/mökkityypimme eivät ole saatavissa booking.comista.


Herranniemi - vuoden 2013 Karelia a`la carte yritys
    Olemme osa Maakuntien Parhaat - verkostoa
    Yhteystiedot