In english
Etusivu     Palvelut     Ympäristö     Perinteet     Hinnasto     Yhteystiedot
Majoitus ja ruokailut Pohjois-Karjalassa
     Juhlapaikka Pohjois-Karjalassa
     Kokoukset ja koulutukset Pohjois-Karjalassa
     Koe ja näe Pohjois-Karjalassa
    

Ajankohtaista

Herranniemen uusi esittelyvideo on julkaistu

Voit katsoa videon Youtubessa tai upotettuna etusivun alalaidasta.

Villiyrttikurssi 3.-4.6.2017

Kevät tulee ja villivihannekset valtaavat tienoot! Tervetuloa Herranniemeen tutustumaan villiyrttien innostavaan ja ravintorikkaaseen maailmaan. Inspiroivona ja asiantuntevina matkaoppaina toimivat hortaohjaajat ja luonnontuotelan ammattilaiset Marja ja Mauri Åhlberg Luonto Åhlbergista. Lue lisää villiyrttikurssista.

Juhannusviikolle vapautui tilaa

Tähän asti on myyty eioota, mutta ryhmävarauksen peruuntumisen johdosta juhannukselle vapautui majoitustilaa. Tule kokemaan perinteinen maalaisjuhannus Pielisen upeisiin rantamaisemiin. Vuonislahden lavalla tanssit ja kylän rannassa kokko - Herranniemessä rantasaunojen lempeät löylyt, rantapaviljonki grillailuun ja yhdessäoloon, sekä herkullista ruokaa ja juomaa tuvassa ja terassilla.

Virtaa työyhteisöön tai järjestöpoppooseen Kievarin leppoisasta tunnelmasta

Herranniemen ainutlaatuinen ympäristö tarjoaa mainiot puitteet virkistävien ja innostavien kokous/koulutus/tyhy-päivien järjestämiseen. Toimimme yhteistyössä eri alojen ammattilaisten kanssa ja ryhmän omaan ohjelmaan yhdistetään halutessanne esim. leikkimielinen ja liikunnallinen Kievarin Kierros tai Yhteen hiileen puhallus, kehoa ja mieltä hellivää joogaa, talvikalastusta tai vaikkapa luovaa työskentelyä ja itseilmaisua. Kievari tarjoaa herkuttelua, saunomista, rentoutumista ja hoitoja erilaisissa saunoissamme, sekä kylpypaljussa ja avannossa. Kokouspalvelut ja Tyhy-palvelut 2016-2017

Rintamalta raiviolle- näytelmä Vuonis-rantateatterissa heinäkuussa 2017

Kesällä 2017 Vuonis-rantateatterissa Herranniemen rannassa nähdään taas verevää teatteria. Vuonislahden Taiteilijatalo tuottaa kirjailija Heikki Turusen tuotantoon (Raivaaja-sarja) pohjautuvan näytelmän. Ohjelma sisältyy valtioneuvoston Suomi 100 juhlaohjelmistoon. Esitysajankohta: 16.-27.7.2017. Tarjoamme ryhmäruokailupaketteja ja majoituspaketteja niin ryhmille kuin yksittäisille matkailijoille teatterin yhteydessä. Kysy lisää sähköpostitse tai puhelimitse! Lue lisää Rintamalta raiviolle- näytelmästä.
Majoitus, ravintolapalvelut, juhlat ja kokoukset ainutlaatuisessa ympäristössä

Tule Kolin kansallismaisemaan Pielisen rannalle nauttimaan maalaistunnelmasta. Tarjoamme majoitusta, ravintolapalveluja sekä erinomaiset tilat kokouksiin, koulutustilaisuuksiin, juhliin ja illanviettoihin.

Perinteikkään kestikievarin maukas maalaisruoka, kotoisat huoneet ja välitön karjalainen palvelu, sekä eri vuodenaikojen mukaiset aktiviteetit tekevät lomastanne tai tilaisuudestanne unohtumattoman. Infrapuna-hoitosauna, savusauna, rantasaunat, turvesaunotukset tai yrttikylpy tuovat hyvän olon päivän päätteeksi.

Sijaitsemme keskellä kauneinta Pohjois-Karjalaa Lieksassa, Vuonislahden kulttuurikylässä. Kuvanveistäjä Eva Ryynäsen Paateri, Pikkukilin elämyspuisto, Ruunaan kosket, Koli ja monet muut retkikohteet ovat noin tunnin matkan sisällä Herranniemestä. Tule kokemaan Pohjois-Karjalan luonto ja kulttuuri- Herranniemestä käsin se onnistuu mainiosti.

Palvelemme ympäri vuoden aamiaismajoituksen ja tilausravintolatoiminnan merkeissä. Kesäkaudella 1.6.- 31.8. olemme avoinna päivittäin klo 12-21, saapuessasi muina aikoina kannattaa ottaa yhteyttä puhelimitse.

Huom!
Suosittelemme suoria varauksia nettisivujen varauslomakkeen kautta, sähköpostitse tai puhelimitse. Kaikki majoituksemme ei ole myynnissä netin varauspalveluiden (esim. booking.com) kautta ja varauspalvelun näyttäessä täyttä meillä voi vielä olla tilaa suorien varausten kautta. Myöskään kaikki huone/mökkityypimme eivät ole saatavissa booking.comista.


Herranniemi - vuoden 2013 Karelia a`la carte yritys
    Olemme osa Maakuntien Parhaat - verkostoa
    Yhteystiedot