In english
Etusivu     Palvelut     Ympäristö     Perinteet     Hinnasto     Yhteystiedot
Majoitus ja ruokailut Pohjois-Karjalassa
     Juhlapaikka Pohjois-Karjalassa
     Kokoukset ja koulutukset Pohjois-Karjalassa
     Koe ja näe Pohjois-Karjalassa
    

Ajankohtaista

Herranniemen uusi esittelyvideo on julkaistu

Voit katsoa videon Youtubessa tai upotettuna etusivun alalaidasta.

Vietä unohtumaton pikkujoulu maalaiskievarin tunnelmassa

Kuinka luodaan onnistunut pikkujoulu? Maittavaa ruokaa wanhan ajan tunnelmaa henkivässä hirsituvassa, lämmin leivinuuni, kynttilöiden valoa, hyvää seuraa ja mukavaa ohjelmaa oman valinnan mukaan. Oheen voi liittää myös saunomista, mukavan majoituksen ja pidemmän kaavan illanviettoa. Katso pikkujoulupakettimme täältä ja varaa omasi!

Herranniemi palvelee kesäkauden päätyttyä aamiaismajoituksen ja tilausravintolatoiminnan merkeissä

Aamiaismajoitus toimii normaalisti, ravintolapalvelut sopimuksen mukaan ennakkovarauksesta. Tervetuloa!

Kipinää Kievarista! Tyhy-tilaisuudet ja kokous/koulutuspäivät

Haussa aitoja kokemuksia, oivalluksia ja elämyksiä? Maalaiskylän rauha, upeat järvimaisemat, herkullinen ruoka, mukava majoitus ja monipuoliset virkistyspalvelut tarjoavat pohjan, jolle luomme yhdessä juuri teille sopivan kokonaisuuden antamaan uutta virtaa ja yhteishenkeä tyoyhteisoon tai järjestopoppooseen. Halutessanne voitte järjestää paikalle oman kouluttajan ja tiedustella mieleisiä oheispalveluita tarpeidenne mukaan meiltä. Tarjolla on liikunnallisia ja erähenkisiä ulkoilma-aktiviteetteja, joogaa ja hyvän olon toimintaa, itse- ja ryhmätuntemusta luovan toiminnan keinoin, talvikalastusta ja emännän piirakkakoulua - unohtamatta Herranniemen monipuolisia saunomismahdollisuuksia ja hoitoja saunomisen kylkeen. Katso esimerkkejä tyhy-paketeista ja kysy rohkeasti lisää! Herranniemen kokoustilat- ja palvelut.

Vuonislahden 30. Muikkumarkkinat 23.9.2017

Ohjelmallinen markkinatapahtuma Vuonislahden kylän ytimessä Kukkumäelläklo 10-16. Lähempiä tietoja: vuonis@vuonis.net tai 0400 170 255 Reino Kuivalainen
Majoitus, ravintolapalvelut, juhlat ja kokoukset ainutlaatuisessa ympäristössä

Tule Kolin kansallismaisemaan Pielisen rannalle nauttimaan maalaistunnelmasta. Tarjoamme majoitusta, ravintolapalveluja sekä erinomaiset tilat kokouksiin, koulutustilaisuuksiin, juhliin ja illanviettoihin.

Perinteikkään kestikievarin maukas maalaisruoka, kotoisat huoneet ja välitön karjalainen palvelu, sekä eri vuodenaikojen mukaiset aktiviteetit tekevät lomastanne tai tilaisuudestanne unohtumattoman. Infrapuna-hoitosauna, savusauna, rantasaunat, turvesaunotukset tai yrttikylpy tuovat hyvän olon päivän päätteeksi.

Sijaitsemme keskellä kauneinta Pohjois-Karjalaa Lieksassa, Vuonislahden kulttuurikylässä. Kuvanveistäjä Eva Ryynäsen Paateri, Pikkukilin elämyspuisto, Ruunaan kosket, Koli ja monet muut retkikohteet ovat noin tunnin matkan sisällä Herranniemestä. Tule kokemaan Pohjois-Karjalan luonto ja kulttuuri- Herranniemestä käsin se onnistuu mainiosti.

Palvelemme ympäri vuoden aamiaismajoituksen ja tilausravintolatoiminnan merkeissä.

Huom!
Suosittelemme suoria varauksia nettisivujen varauslomakkeen kautta, sähköpostitse tai puhelimitse. Kaikki majoituksemme ei ole myynnissä netin varauspalveluiden (esim. booking.com) kautta ja varauspalvelun näyttäessä täyttä meillä voi vielä olla tilaa suorien varausten kautta. Myöskään kaikki huone/mökkityypimme eivät ole saatavissa booking.comista.


Herranniemi - vuoden 2013 Karelia a`la carte yritys
    Olemme osa Maakuntien Parhaat - verkostoa
    Yhteystiedot