In english
Etusivu     Palvelut     Ympäristö     Perinteet     Hinnasto     Yhteystiedot
Majoitus ja ruokailut Pohjois-Karjalassa
     Juhlapaikka Pohjois-Karjalassa
     Kokoukset ja koulutukset Pohjois-Karjalassa
     Koe ja näe Pohjois-Karjalassa
    

Ajankohtaista

Vuonislahti-Koli jäätie suljetaan pe 6.4

Vuonislahden ja Kolin välinen jäätie on suljetaan 6.4.2018 klo 14 sohjoutumisen vuoksi ja varsinainen talvikausi päättyy näin meilläkin. Etäisyys Kolille 60-80 km reitistä riippuen. Myös retkiluistelurata on suljettu jäälle nousseen veden takia. Kiitoksia kaikille talvikauden asiakkaille!

Herranniemen palvelut kevätkaudella

Majoituspalvelut ilman aamiaisia ennakkovarauksesta 6.-14.4, jonka jälkeen aamiaismajoitus toimii normaalisti. Ruokailut ja muut palvelut sopimuksen mukaan tilauksesta ryhmille.

Kotiseudun lintuja - valokuvanäyttely

Herranniemen Tapion tuvassa nähtävissä Juha Pekkasen valokuvanäyttely "Kotiseudun lintuja". Näyttely on avoinna Herranniemen aukioloaikoina, sekä pyydettäessä.

Maan veri - Rintamalta raiviolle kesäteatteri 2018

Maan veri -näytelmä tulee uudelleen kesällä 2018. Erinomaiset arvostelut saanut Heikki Turusen tekstiin ja Antti Heikkisen dramatisointiin sekä Kai Paavilaisen ohjaukseen perustuvaa Lieksan Teatterin esittämää näytelmää pääsee Vuonis-rantateatteriin katsomaan ajalla 29.6.-15.7.2018. Näytelmän ryhmämyynti on käynnissä ja sen tiimoilta kannattaa olla yhteydessä sähköpostioosoitteeseen vuonis@vuonis.net tai puhelimitse 0400 170 255.

HUOM! Ryhmäliput ennen 1.5. varattuna 15 € / hlö ja kuljettaja + vetäjä ilmaiseksi! Kysy myös teatterin ruokailu- ja majoituspaketteja Herranniemestä. Näytelmän tuottaa Vuonislahden Taiteilijatalo ry.

Kotiseudun lintuja - valokuvanäyttely

Herranniemen Tapion tuvassa nähtävissä Juha Pekkasen valokuvanäyttely "Kotiseudun lintuja". Näyttely on avoinna Herranniemen aukioloaikoina, sekä pyydettäessä.

Kipinää Kievarista! Tyhy-tilaisuudet ja kokous/koulutuspäivät

Haussa aitoja kokemuksia, oivalluksia ja elämyksiä? Maalaiskylän rauha, upeat järvimaisemat, herkullinen ruoka, mukava majoitus ja monipuoliset virkistyspalvelut tarjoavat pohjan, jolle luomme yhdessä juuri teille sopivan kokonaisuuden antamaan uutta virtaa ja yhteishenkeä tyoyhteisoon tai järjestopoppooseen. Halutessanne voitte järjestää paikalle oman kouluttajan ja tiedustella mieleisiä oheispalveluita tarpeidenne mukaan meiltä. Tarjolla on liikunnallisia ja erähenkisiä ulkoilma-aktiviteetteja, joogaa ja hyvän olon toimintaa, itse- ja ryhmätuntemusta luovan toiminnan keinoin, talvikalastusta ja emännän piirakkakoulua - unohtamatta Herranniemen monipuolisia saunomismahdollisuuksia ja hoitoja saunomisen kylkeen. Katso esimerkkejä tyhy-paketeista ja kysy rohkeasti lisää! Herranniemen kokoustilat- ja palvelut.


Majoitus, ravintolapalvelut, juhlat ja kokoukset ainutlaatuisessa ympäristössä

Tule Kolin kansallismaisemaan Pielisen rannalle nauttimaan maalaistunnelmasta. Tarjoamme majoitusta, ravintolapalveluja sekä erinomaiset tilat kokouksiin, koulutustilaisuuksiin, juhliin ja illanviettoihin.

Perinteikkään kestikievarin maukas maalaisruoka, kotoisat huoneet ja välitön karjalainen palvelu, sekä eri vuodenaikojen mukaiset aktiviteetit tekevät lomastanne tai tilaisuudestanne unohtumattoman. Infrapuna-hoitosauna, savusauna, rantasaunat, turvesaunotukset tai yrttikylpy tuovat hyvän olon päivän päätteeksi.

Sijaitsemme keskellä kauneinta Pohjois-Karjalaa Lieksassa, Vuonislahden kulttuurikylässä. Kuvanveistäjä Eva Ryynäsen Paateri, Pikkukilin elämyspuisto, Ruunaan kosket, Koli ja monet muut retkikohteet ovat noin tunnin matkan sisällä Herranniemestä. Tule kokemaan Pohjois-Karjalan luonto ja kulttuuri- Herranniemestä käsin se onnistuu mainiosti.

Palvelemme ympäri vuoden aamiaismajoituksen ja tilausravintolatoiminnan merkeissä.

Huom!
Suosittelemme suoria varauksia nettisivujen varauslomakkeen kautta, sähköpostitse tai puhelimitse. Kaikki majoituksemme ei ole myynnissä netin varauspalveluiden (esim. booking.com) kautta ja varauspalvelun näyttäessä täyttä meillä voi vielä olla tilaa suorien varausten kautta. Myöskään kaikki huone/mökkityypimme eivät ole saatavissa booking.comista.


Herranniemi - vuoden 2013 Karelia a`la carte yritys
    Olemme osa Maakuntien Parhaat - verkostoa
    Yhteystiedot