In english
Etusivu     Palvelut     Ympäristö     Perinteet     Hinnasto     Yhteystiedot
Majoitus ja ruokailut Pohjois-Karjalassa
     Juhlapaikka Pohjois-Karjalassa
     Kokoukset ja koulutukset Pohjois-Karjalassa
     Koe ja näe Pohjois-Karjalassa
    

Ajankohtaista

Vuonislahti-Koli jäätie avattu!

Jäätie avattiin virallisesti liikenteelle 25.1.2017. Herranniemestä ajelee nyt Kolin rinne-, latu-, kylpylä- ja ravintolapalveluiden äärelle reilussa vartissa Suomen kauneimmaksi tituleerattua, sisävesiemme pisintä virallista jäätietä! Varaa sinäkin talvilomasi ja tule nauttimaan talvesta Kievarin tunnelmaan Kolin upeisiin maisemiin!

Jäätie tutuksi -tapahtumat su 19.2.2017 ja su 5.3.2017

Talvinen tapahtuma Koli - Vuonislahti jäätien molemmilla rannoilla: Vuonislahti-Koli Retkiluisteluväylän avajaiset, kahvia, nuotiomakkaraa, potkuri/luistin-lainausta, koiravaljakkoajelua, lumirakentamista yms. touhua koko perheelle.
Järjestäjänä Vuonislahden kyläseura, Kolin matkailuyhdistys, Lieksa Lehti, Lieksan yrittäjät, Lieksan kaupunkikeskusyhdistys, Lieksan yrittäjät ja Kolin Ipatti. Herranniemessä tarjolla maistuvaa keittolounasta ja kahvilapalvelut. Lisätietoa Jäätie tutuksi- tapahtumasta.

Kolin alueen hiihtolomatapahtumat

Kolin ja lähiympäristön talviset tapahtumat ja aktiviteetit on koottu kätevästi yhden osoitteen taakse koli.fi- sivuille. Klikkaa linkkiä ja valitse mieleisesi!

Pielisen jäähiihto 25.2.2017

Retkihiihtotapahtuma Vuonislahden ja Kolin välillä Pielisen upeissa maisemissa. Yhdyslatu myös Paateriin. Tapahtuma on maksuton, mutta latuasemia varten kannattaa varata pientä retkikassaa. Herranniemessä tarjolla maittavaa keittolounasta ja kahvilapalvelut jäähiihtopäivänä. Lue lisää Pielisen jäähiihdosta.

Toukokukuun jooga- ja hyvinvointiviikonloppu
5.-7.5.2017

Joogaa, tietoista läsnäoloa ja luovaa tekemistä. Lähtökohtana viikonlopussa on Läsnäolo. Retriitin aikana pääset rentoutumaan, liikkumaan lempeästi omaa kehoa kuunnellen, nauttimaan hyvästä kasvisruoasta ja inspiroivasta keskustelusta. Viikonlopun vetää koulutettu joogaohjaaja Ammeri Kankaisto. Jooga- ja hyvinvointiviikonloppu - ohjelma ja lisätietoa.

Virtaa työyhteisöön tai järjestöpoppooseen Kievarin leppoisasta tunnelmasta

Herranniemen ainutlaatuinen ympäristö tarjoaa mainiot puitteet virkistävien ja innostavien kokous/koulutus/tyhy-päivien järjestämiseen. Toimimme yhteistyössä eri alojen ammattilaisten kanssa ja ryhmän omaan ohjelmaan yhdistetään halutessanne esim. leikkimielinen ja liikunnallinen Kievarin Kierros tai Yhteen hiileen puhallus, kehoa ja mieltä hellivää joogaa, talvikalastusta tai vaikkapa luovaa työskentelyä ja itseilmaisua. Kievari tarjoaa herkuttelua, saunomista, rentoutumista ja hoitoja erilaisissa saunoissamme, sekä kylpypaljussa ja avannossa. Kokouspalvelut ja Tyhy-palvelut 2016-2017

Rintamalta raiviolle- näytelmä Vuonis-rantateatterissa heinäkuussa 2017

Kesällä 2017 Vuonis-rantateatterissa Herranniemen rannassa nähdään taas verevää teatteria. Vuonislahden Taiteilijatalo tuottaa kirjailija Heikki Turusen tuotantoon (Raivaaja-sarja) pohjautuvan näytelmän. Ohjelma sisältyy valtioneuvoston Suomi 100 juhlaohjelmistoon. Esitysajankohta: 16.-27.7.2017. Lue lisää Rintamalta raiviolle- näytelmästä.
Majoitus, ravintolapalvelut, juhlat ja kokoukset ainutlaatuisessa ympäristössä

Tule Kolin kansallismaisemaan Pielisen rannalle nauttimaan maalaistunnelmasta. Tarjoamme majoitusta, ravintolapalveluja sekä erinomaiset tilat kokouksiin, koulutustilaisuuksiin, juhliin ja illanviettoihin.

Perinteikkään kestikievarin maukas maalaisruoka, kotoisat huoneet ja välitön karjalainen palvelu, sekä eri vuodenaikojen mukaiset aktiviteetit tekevät lomastanne tai tilaisuudestanne unohtumattoman. Infrapuna-hoitosauna, savusauna, rantasaunat, turvesaunotukset tai yrttikylpy tuovat hyvän olon päivän päätteeksi.

Sijaitsemme keskellä kauneinta Pohjois-Karjalaa Lieksassa, Vuonislahden kulttuurikylässä. Kuvanveistäjä Eva Ryynäsen Paateri, Pikkukilin elämyspuisto, Ruunaan kosket, Koli ja monet muut retkikohteet ovat noin tunnin matkan sisällä Herranniemestä. Tule kokemaan Pohjois-Karjalan luonto ja kulttuuri- Herranniemestä käsin se onnistuu mainiosti.

Palvelemme ympäri vuoden aamiaismajoituksen ja tilausravintolatoiminnan merkeissä. Kesäkaudella 1.6.- 31.8. olemme avoinna päivittäin klo 12-21, saapuessasi muina aikoina kannattaa ottaa yhteyttä puhelimitse.

Huom!
Suosittelemme suoria varauksia nettisivujen varauslomakkeen kautta, sähköpostitse tai puhelimitse. Kaikki majoituksemme ei ole myynnissä netin varauspalveluiden (esim. booking.com) kautta ja varauspalvelun näyttäessä täyttä meillä voi vielä olla tilaa suorien varausten kautta. Myöskään kaikki huone/mökkityypimme eivät ole saatavissa booking.comista.


Herranniemi - vuoden 2013 Karelia a`la carte yritys
    Olemme osa Maakuntien Parhaat - verkostoa
    Yhteystiedot