In english
Etusivu     Palvelut     Ympäristö     Perinteet     Hinnasto     Yhteystiedot
Majoitus ja ruokailut Pohjois-Karjalassa
     Juhlapaikka Pohjois-Karjalassa
     Kokoukset ja koulutukset Pohjois-Karjalassa
     Koe ja näe Pohjois-Karjalassa
    

Ajankohtaista

Herranniemen kesäkahvila ja tilausruokailut

Kesäkahvila A-oikeuksin avoinna alkaen 15.6. Olemme avoinna pääsääntöisesti klo 12-20, mutta päiväkohtaiset muutokset ovat mahdollisia: tiedotamme niistä facebook-sivullamme. Ruokailut kesäkuussa ennakkovarauksella, ellei toisin ilmoiteta. Lauantait on varattu yksityistilaisuuksiin.

Maan veri - Rintamalta raiviolle kesäteatteri 2018

Maan veri -näytelmä tulee uudelleen kesällä 2018. Erinomaiset arvostelut saanut Heikki Turusen tekstiin ja Antti Heikkisen dramatisointiin sekä Kai Paavilaisen ohjaukseen perustuvaa Lieksan Teatterin esittämää näytelmää pääsee Vuonis-rantateatteriin katsomaan ajalla 29.6.-15.7.2018. Lisätiedot ja lippuvaraukset: vuonis@vuonis.net tai puhelimitse 0400 170 255. Näytelmän tuottaa Vuonislahden Taiteilijatalo ry.

Kantosiipialus SuviExpress liikennöi Pielisellä

Kantosiipialus liikennöi Vuonislahden ja Kolin välillä alkaen 26.6.2018. Kantosiipialuksen aikatalut löytyvät täältä. Autolautta MF Pielinen on myyty ja lopettanut liikennöinnin.

Talojen tarinat - avoimet portit 8.7.2018 klo 10.30-14

Lähde milloin vain kävelylle ja tutustu kylään Talojen tarinoita lukien. Su. 8.7. pääset kurkistamaan pihoille ja ehkäpä sisällekin taloihin ja jutustelemaan omistajien kanssa. Löydät kartalta esitellyt talot ja vihkosesta talojen tarinat. Vihkosia saatavilla myös Herranniemestä kolikolla!

Kesätanssit Vuonislahden lavalla 27.7. klo 20

Illan aluksi upeita tulkintoja Laila Kinnusen ja Olavi Virran legendaarisista kappaleista. Sirja Suonpää-Väisänen (Tango Maestro-voittaja 2016), Matti Olavi Taskinen&TangoMaestro orchestra: Susanna Mieskonen, viulu; Kirsi Laamanen, harmonikka; Toni Taskinen, kitara; Matti Makkonen, sello; Petri Herranen, piano. Lieksalainen Ape&the band jatkaa loppuillan rockin merkeissä. Järj. Vuonislahden kyläseura.

Kesän Paateri Soi- konsertit

28.6.2018 aateri soi - viululla ja sellolla. klo 19 Paaterin kirkko. mm. J.S. Bach & improvisaatioita. Hugo Ticcati, viulu ja Ulla Lampela, sello.
4.7.2018 Paateri soi - Kaisku, klo 19. Pohjoismaista mystiikkaa, saksalaista romantiikkaa ja barokkimusiikkia, sekä slaavilaista kaipuuta. Kamarikuoro Kaisku.
12.7.2018 Paateri soi - sellolla klo 15. Suomalaisia kansansävelmiä ja improvisaatiota soolosellolla. Matti Makkonen.
25.7. Paateri soi - sellot kesäillassa. Säveliä meiltä ja maailmalta. Cello Spirituals- yhtye.
27.7. klo 15 Paateri Soi - pianolla. Petri Herranen, piano.

 


Majoitus, ravintolapalvelut, juhlat ja kokoukset ainutlaatuisessa ympäristössä

Tule Kolin kansallismaisemaan Pielisen rannalle nauttimaan maalaistunnelmasta. Tarjoamme majoitusta, ravintolapalveluja sekä erinomaiset tilat kokouksiin, koulutustilaisuuksiin, juhliin ja illanviettoihin.

Perinteikkään kestikievarin maukas maalaisruoka, kotoisat huoneet ja välitön karjalainen palvelu, sekä eri vuodenaikojen mukaiset aktiviteetit tekevät lomastanne tai tilaisuudestanne unohtumattoman. Infrapuna-hoitosauna, savusauna, rantasaunat, turvesaunotukset tai yrttikylpy tuovat hyvän olon päivän päätteeksi.

Sijaitsemme keskellä kauneinta Pohjois-Karjalaa Lieksassa, Vuonislahden kulttuurikylässä. Kuvanveistäjä Eva Ryynäsen Paateri, Pikkukilin elämyspuisto, Ruunaan kosket, Koli ja monet muut retkikohteet ovat noin tunnin matkan sisällä Herranniemestä. Tule kokemaan Pohjois-Karjalan luonto ja kulttuuri- Herranniemestä käsin se onnistuu mainiosti.

Huom!
Suosittelemme suoria varauksia nettisivujen varauslomakkeen kautta, sähköpostitse tai puhelimitse. Kaikki majoituksemme ei ole myynnissä netin varauspalveluiden (esim. booking.com) kautta ja varauspalvelun näyttäessä täyttä meillä voi vielä olla tilaa suorien varausten kautta. Myöskään kaikki huone/mökkityypimme eivät ole saatavissa booking.comista.


Herranniemi - vuoden 2013 Karelia a`la carte yritys
    Olemme osa Maakuntien Parhaat - verkostoa
    Yhteystiedot