In english
Etusivu     Palvelut     Ympäristö     Perinteet     Hinnasto     Yhteystiedot
Majoitus ja ruokailut Pohjois-Karjalassa
     Juhlapaikka Pohjois-Karjalassa
     Kokoukset ja koulutukset Pohjois-Karjalassa
     Koe ja näe Pohjois-Karjalassa
    

Ajankohtaista

Herranniemen palvelut kesäkuussa

Palvelemme aamiaismajoituksen, juhla-, kokous ja saunapalvelujen, sekä tilausruokailujen merkeissä. Majoituksen vastaanotto joustavasti tarpeen mukaan. Kesäkahvila A-oikeuksin avoinna kesäkuussa klo 14-20 (-22). Tarjolla juomia, jätskiä ja kahvilapalvelut. Päivällisruokailut: pyydämme ennakkovarausta. Lounasruokailut tilauksesta ryhmille. Heinäkuun aukiolot päivittyvät kuun vaihteessa. Lämpimästi tervetuloa!

Vuonislahden kesätapahtumat 2019

Vuonislahdessa on tarjolla kesällä 2019 muun muassa laadukkaita konsertteja Paaterissa, lavatansseja kylän tanssilavalla, juhannusjuhlaa, kesätoreja, Kalasta ja nauti- tapahtumaa, sekä Talojen tarinat-päivä. Katso Vuonislahden kesätapahtumat 2019 tästä ja tule kyllään!

Kantosiipialus SuviExpress liikennöi 18.6.-15.8.2019

Kantospiialus liikennöi Lieksa-Vuonislahti-Koli väliä suuntaansa kerran päivässä ti-su. Lisätietoja: HF Suviexpress 0400-788 106 ja varustamo 0400-788 142, info@suviexpress.fi www.suviexpress.fi

Kokous- ja koulutuspäivät Pohjois-Karjalassa

Järjestämme yhden tai useamman päivän kokous-ja koulutuspäivät pitkällä kokemuksella ainutlaatuisessa maalaisympäristössä. Herkullista ruokaa ja juomaa, saunomista erilaisissa saunoissa ja ohjelmaa omasta tai talon puolesta. Kaiken kruunaavat tietysti makoisat yöunet kievarin mukavissa huoneissa.

Meiltä löytyy myös erillinen, tunnelmallinen kokoustila Tapion tupa, jossa järjestyvät kokous- ja koulutuspäivät joko pikkujoulujen yhteydessä tai erikseen. Pyydä tarjoustai kokous/koulutuspäivistä ja varaa oma päiväsi ajoissa! reception@herranniemi.com tai 0400 482 949

 
Majoitus, ravintolapalvelut, juhlat ja kokoukset ainutlaatuisessa ympäristössä

Tule Kolin kansallismaisemaan Pielisen rannalle nauttimaan maalaistunnelmasta. Tarjoamme majoitusta, ravintolapalveluja sekä erinomaiset tilat kokouksiin, koulutustilaisuuksiin, juhliin ja illanviettoihin.

Perinteikkään kestikievarin maukas maalaisruoka, kotoisat huoneet ja välitön karjalainen palvelu, sekä eri vuodenaikojen mukaiset aktiviteetit tekevät lomastanne tai tilaisuudestanne unohtumattoman. Infrapuna-hoitosauna, savusauna, rantasaunat, turvesaunotukset tai yrttikylpy tuovat hyvän olon päivän päätteeksi.

Sijaitsemme keskellä kauneinta Pohjois-Karjalaa Lieksassa, Vuonislahden kulttuurikylässä Pielisen äärellä Kolin vastarannalla. Kuvanveistäjä Eva Ryynäsen Paateri, Pikkukilin elämyspuisto, Ruunaan kosket, Koli ja monet muut retkikohteet ovat noin tunnin matkan sisällä Herranniemestä. Jäätien avauduttua matka Kolille lyhenee 15 kilometriin. Tule kokemaan Pohjois-Karjalan luonto ja kulttuuri- Herranniemestä käsin se onnistuu mainiosti.

Huom!
Suosittelemme suoria varauksia nettisivujen varauslomakkeen kautta, sähköpostitse tai puhelimitse. Kaikki majoituksemme ei ole myynnissä netin varauspalveluiden (esim. booking.com) kautta ja varauspalvelun näyttäessä täyttä meillä voi vielä olla tilaa suorien varausten kautta. Myöskään kaikki huone/mökkityypimme eivät ole saatavissa booking.comista.


Herranniemi - vuoden 2013 Karelia a`la carte yritys
    Olemme osa Maakuntien Parhaat - verkostoa
  Yhteystiedot