In english
Etusivu     Palvelut     Ympäristö     Perinteet     Hinnasto     Yhteystiedot
Majoitus ja ruokailut Pohjois-Karjalassa
     Juhlapaikka Pohjois-Karjalassa
     Kokoukset ja koulutukset Pohjois-Karjalassa
     Koe ja näe Pohjois-Karjalassa
    

Ajankohtaista

Herranniemen uusi esittelyvideo on julkaistu

Voit katsoa videon Youtubessa tai upotettuna etusivun alalaidasta.

Herranniemen kesäkahvila avoinna elokuussa klo 15-21

A-oikeudet ja kahvilapalvelut. Iltaruokailut joustavasti n. klo 18-20. Lounaat ja ruoat muihin aikoihin tilanteen mukaan ennakkotilauksesta. Huom! Lauantait on pääosin varattu ykstyistilaisuuksiin alkuiltaan saakka.. Palvelemme muita asiakkaita tilaisuudesta riippuen illasta alkaen klo 19-20.

Vuonislahden kesätapahtumat 2017

Pelimannitapahtumaa, lavatansseja, kesätoreja, Paateri soi- konsertteja ja monenlaista mukavaa. Katsasta Vuonislahden kesätapahtumat täältä.

Vuonislahden 30. Muikkumarkkinat 23.9.2017

Ohjelmallinen markkinatapahtuma Vuonislahden kylän ytimessä Kukkumäelläklo 10-16. Lähempiä tietoja: vuonis@vuonis.net tai 0400 170 255 Reino Kuivalainen

Kantosiipialus SuviExpress aloittaa liikennöinnin 19.6.2017 ja autolautta Pielinen 26.6.2017

SuviExpressin lähdöt Vuonislahdesta Kolille 12.36 ja Kolilta Vuonislahteen klo 16 (Yhteys myös Vuonislahti-Lieksa välillä). Autolautta liikennöi Lieksan ja Kolin satamien välillä kahdesti päivässä suuntaansa. Lisätietoja molempien aikatauluista, lipuista, jatkoyhteyksistä yms.
Majoitus, ravintolapalvelut, juhlat ja kokoukset ainutlaatuisessa ympäristössä

Tule Kolin kansallismaisemaan Pielisen rannalle nauttimaan maalaistunnelmasta. Tarjoamme majoitusta, ravintolapalveluja sekä erinomaiset tilat kokouksiin, koulutustilaisuuksiin, juhliin ja illanviettoihin.

Perinteikkään kestikievarin maukas maalaisruoka, kotoisat huoneet ja välitön karjalainen palvelu, sekä eri vuodenaikojen mukaiset aktiviteetit tekevät lomastanne tai tilaisuudestanne unohtumattoman. Infrapuna-hoitosauna, savusauna, rantasaunat, turvesaunotukset tai yrttikylpy tuovat hyvän olon päivän päätteeksi.

Sijaitsemme keskellä kauneinta Pohjois-Karjalaa Lieksassa, Vuonislahden kulttuurikylässä. Kuvanveistäjä Eva Ryynäsen Paateri, Pikkukilin elämyspuisto, Ruunaan kosket, Koli ja monet muut retkikohteet ovat noin tunnin matkan sisällä Herranniemestä. Tule kokemaan Pohjois-Karjalan luonto ja kulttuuri- Herranniemestä käsin se onnistuu mainiosti.

Palvelemme ympäri vuoden aamiaismajoituksen ja tilausravintolatoiminnan merkeissä. Elokuussa 2017 olemme avoinna päivittäin klo 15-21, saapuessasi muina aikoina kannattaa ottaa yhteyttä puhelimitse. Muilta kuin majoittujilta pyydämme ennakkovarausta ruokailuihin.

Huom!
Suosittelemme suoria varauksia nettisivujen varauslomakkeen kautta, sähköpostitse tai puhelimitse. Kaikki majoituksemme ei ole myynnissä netin varauspalveluiden (esim. booking.com) kautta ja varauspalvelun näyttäessä täyttä meillä voi vielä olla tilaa suorien varausten kautta. Myöskään kaikki huone/mökkityypimme eivät ole saatavissa booking.comista.


Herranniemi - vuoden 2013 Karelia a`la carte yritys
    Olemme osa Maakuntien Parhaat - verkostoa
    Yhteystiedot