In english
Etusivu     Palvelut     Ympäristö     Perinteet     Hinnasto     Yhteystiedot
Majoitus ja ruokailut Pohjois-Karjalassa
     Juhlapaikka Pohjois-Karjalassa
     Kokoukset ja koulutukset Pohjois-Karjalassa
     Koe ja näe Pohjois-Karjalassa
    

Ajankohtaista

Ajantasaista kuvaa Pieliseltä

Aamiaismajoitus palvelee toukokuussa - 1.6. avataan tilausravintola.

Herranniemi palvelee toukokuun aamiaismajoituksen merkeissä. Lain salliessa 1.6. avataan myös tilausravintola, joten myös ilalliset ja lounaat järjestyvät tästä eteenpäin ennakkovarauksesta majoittujillemme ja (pien)ryhmille. Rajoitamme samaan aikaan majoittuvien ja ihmisten määrää, sekä huolehdimme tehostetusti hygieniasta ja turvallisuudesta. Meillä on myös mökki ja kaksi huoneistoa, joissa asiakkaalla on oma yksityinen keittiö. Vuonislahdessa on tilaa liikkua luonnossa ja rauhoittua. Tulethan vain terveenä - Tervetuloa!

Herranniemen palvelut kesäkuussa

Juhannusviikolle saakka palvelemme aamiaismajoituksen, juhla-, kokous-, kurssi- ja saunapalvelujen, sekä 1.6. alkaen myös tilausruokailujen merkeissä. Majoituksen vastaanotto joustavasti tarpeen mukaan. Ruokailut ennakkovarauksella ryhmille ja majoittujille. Lämpimästi tervetuloa!

Kesäkahvila ja terassi 2020

Avaamme tupakahvilan ja terassin A-oikeuksin näillä näkymin juhannusviikolla - seuraten toki ajankohtaisia sääntöja ja rajoituksia. Tähän asti Herranniemi palvelee ennakkotilauksesta majoittujia ja (pien)ryhmiä, sekä keskittyy kehittämään palveluitaan. Terassillamme on 80 asiakaspaikkaa ja hyvin tilaa sijoitella pöydät erilleen. Sisäravintolatiloissa asiakaspaikat rajataan ohjeiden mukaan väljästi puoleen normaalista (ei koske yksityistilaisuuksia ja tilausryhmiä). Ilmoitamme kesäkahvilan tarjonnasta ja aukoloista tarkemmin lähempänä!!


Kuivalan islanninhevostalli sijaitsee vain kilometrin päässä Herranniemestä: kokoa kaveri- tai työporukka, varaa Kuivalasta ratsastusretki ja tule yöpymään, herkuttelemaan ja saunomaan Kievarin tunnelmaan! Kuivalan issikkaretkien hinnasto.

Kokous- ja koulutuspäivät tai kurssit Pohjois-Karjalassa

Järjestämme yhden tai useamman päivän kokous-ja koulutuspäivät pitkällä kokemuksella ainutlaatuisessa maalaisympäristössä. Herkullista ruokaa ja juomaa, saunomista erilaisissa saunoissa ja ohjelmaa omasta tai talon puolesta. Kaiken kruunaavat tietysti makoisat yöunet kievarin mukavissa huoneissa.

Meiltä löytyy myös erillinen, tunnelmallinen kokoustila Tapion tupa, jossa järjestyvät kokous- ja koulutuspäivät ja erilaiset kurssit.. Pyydä tarjoustai kokous/koulutuspäivistä ja varaa oma päiväsi ajoissa! reception@herranniemi.com tai 0400 482 949

 
Majoitus, ravintolapalvelut, juhlat ja kokoukset ainutlaatuisessa ympäristössä

Tule Kolin kansallismaisemaan Pielisen rannalle nauttimaan maalaistunnelmasta. Tarjoamme majoitusta, ravintolapalveluja sekä erinomaiset tilat kokouksiin, koulutustilaisuuksiin, juhliin ja illanviettoihin.

Perinteikkään kestikievarin maukas maalaisruoka, kotoisat huoneet ja välitön karjalainen palvelu, sekä eri vuodenaikojen mukaiset aktiviteetit tekevät lomastanne tai tilaisuudestanne unohtumattoman. Infrapuna-hoitosauna, savusauna, rantasaunat, turvesaunotukset tai yrttikylpy tuovat hyvän olon päivän päätteeksi.

Sijaitsemme keskellä kauneinta Pohjois-Karjalaa Lieksassa, Vuonislahden kulttuurikylässä Pielisen äärellä Kolin vastarannalla. Kuvanveistäjä Eva Ryynäsen Paateri, Pikkukilin elämyspuisto, Ruunaan kosket, Koli ja monet muut retkikohteet ovat noin tunnin matkan sisällä Herranniemestä. Jäätien avauduttua matka Kolille lyhenee 15 kilometriin. Tule kokemaan Pohjois-Karjalan luonto ja kulttuuri- Herranniemestä käsin se onnistuu mainiosti.

Huom!
Suosittelemme suoria varauksia nettisivujen varauslomakkeen kautta, sähköpostitse tai puhelimitse. Kaikki majoituksemme ei ole myynnissä netin varauspalveluiden (esim. booking.com) kautta ja varauspalvelun näyttäessä täyttä meillä voi vielä olla tilaa suorien varausten kautta. Myöskään kaikki huone/mökkityypimme eivät ole saatavissa booking.comista.


Herranniemi - vuoden 2013 Karelia a`la carte yritys
    Olemme osa Maakuntien Parhaat - verkostoa
  Yhteystiedot

Ajantasaista kuvaa Pieliseltä