In english
Etusivu     Palvelut     Ympäristö     Perinteet     Hinnasto     Yhteystiedot
Majoitus ja ruokailut Pohjois-Karjalassa
     Juhlapaikka Pohjois-Karjalassa
     Kokoukset ja koulutukset Pohjois-Karjalassa
     Koe ja näe Pohjois-Karjalassa
    

Ajankohtaista

Herranniemen palvelut syyskaudella

Palvelemme aamiaismajoituksen, juhla-, kokous ja saunapalvelujen, sekä tilausruokailujen merkeissä. Ruokailupalveluita on tarjolla ennakkotilauksesta ryhmille, sekä majoittujillemme. HUOM! Jos olet tulossa majoittumaan meille ja haluaisit syödä meillä, muistathan sopia siitä vähintään vuorokautta ennen tuloasi. Kiitos!

Pikkujoulut Kievarin tunnelmassa

Herranniemen uudistetut pikkujoulupaketit ovat täällä! Seudun tunnelmallisimmat pikkujoulut vietetään Pielisen rannalla upean hirsituvan seinien suojassa kynttilänvalosta, yhdessäolosta ja Kievarin huolella valmistetusta herkkupöydästä nautiskellen. Lisäksi järjestämme halutessanne ohjelmaa livemusiikista karaokejuontajaan ja ryhmäaktiviteetteihin - unohtamatta Herranniemen monipuolista saunatarjontaa savusaunasta infrapunahoitosaunaan ja paljuiluun.

Pikkujoulujen yhteyteen saat meiltä myös yöpymispaketit edullisesti: mikäpä sen mukavampaa kuin kellahtaa majatalon pehmeään petiin mukavan illanvieton päätteeksi. Lue lisää: Pikkujoulut Lieksassa, Pohjois-Karjalassa.

Talojen tarinat

Lähde milloin vain kävelylle ja tutustu kylään Talojen tarinoita lukien. Löydät kartalta esitellyt talot ja vihkosesta talojen tarinat. Vihkosia saatavilla myös Herranniemestä kolikolla!

Kokous- ja koulutuspäivät Pohjois-Karjalassa

Järjestämme yhden tai useamman päivän kokous-ja koulutuspäivät pitkällä kokemuksella ainutlaatuisessa maalaisympäristössä. Herkullista ruokaa ja juomaa, saunomista erilaisissa saunoissa ja ohjelmaa omasta tai talon puolesta. Kaiken kruunaavat tietysti makoisat yöunet kievarin mukavissa huoneissa.

Meiltä löytyy myös erillinen, tunnelmallinen kokoustila Tapion tupa, jossa järjestyvät kokous- ja koulutuspäivät joko pikkujoulujen yhteydessä tai erikseen. Pyydä tarjoustai kokous/koulutuspäivistä ja varaa oma päiväsi ajoissa! reception@herranniemi.com tai 0400 482 949

 


Majoitus, ravintolapalvelut, juhlat ja kokoukset ainutlaatuisessa ympäristössä

Tule Kolin kansallismaisemaan Pielisen rannalle nauttimaan maalaistunnelmasta. Tarjoamme majoitusta, ravintolapalveluja sekä erinomaiset tilat kokouksiin, koulutustilaisuuksiin, juhliin ja illanviettoihin.

Perinteikkään kestikievarin maukas maalaisruoka, kotoisat huoneet ja välitön karjalainen palvelu, sekä eri vuodenaikojen mukaiset aktiviteetit tekevät lomastanne tai tilaisuudestanne unohtumattoman. Infrapuna-hoitosauna, savusauna, rantasaunat, turvesaunotukset tai yrttikylpy tuovat hyvän olon päivän päätteeksi.

Sijaitsemme keskellä kauneinta Pohjois-Karjalaa Lieksassa, Vuonislahden kulttuurikylässä. Kuvanveistäjä Eva Ryynäsen Paateri, Pikkukilin elämyspuisto, Ruunaan kosket, Koli ja monet muut retkikohteet ovat noin tunnin matkan sisällä Herranniemestä. Tule kokemaan Pohjois-Karjalan luonto ja kulttuuri- Herranniemestä käsin se onnistuu mainiosti.

Huom!
Suosittelemme suoria varauksia nettisivujen varauslomakkeen kautta, sähköpostitse tai puhelimitse. Kaikki majoituksemme ei ole myynnissä netin varauspalveluiden (esim. booking.com) kautta ja varauspalvelun näyttäessä täyttä meillä voi vielä olla tilaa suorien varausten kautta. Myöskään kaikki huone/mökkityypimme eivät ole saatavissa booking.comista.


Herranniemi - vuoden 2013 Karelia a`la carte yritys
    Olemme osa Maakuntien Parhaat - verkostoa
    Yhteystiedot