In english
Etusivu     Palvelut     Ympäristö     Perinteet     Hinnasto     Yhteystiedot
Majoitus ja ruokailut Pohjois-Karjalassa
     Juhlapaikka Pohjois-Karjalassa
     Kokoukset ja koulutukset Pohjois-Karjalassa
     Koe ja näe Pohjois-Karjalassa
    

Ajankohtaista

Vietä unohtumattomat pikkujoulut Kievarin tunnelmassa

Maalaisromantiikkaa henkivä vanha hirsitupa, kynttilät, lämmin uuninkylki ja kotoinen tunnelma Pielisen upeissa rantamaisemissa luovat puitteet, joissa vietetään ikimuistoisia pikkujouluja. Herkuttelu kuuluu juhlaan kuin juhlaan ja pikkujouluihin voitte valita mieleisen vaihtoehdon perinteisistä jouluherkuista, Tapion ja Mielikin metsäiseen menuun tai vaikkapa kehoa ja mieltä hellivään kasvisruokaan. Ohjelmatarjonnasta löytyy karaokejuontaja laitteistoineen, elävää musiikkia, joogaa, tai reipasta ulkoilua tyhy-hengessä - unohtamatta Herranniemen monipuolisia saunomismahdollisuuksia hoitosaunasta ja paljusta savusaunaan. Pikkujoulupaketit 2016

Virtaa työyhteisöön tai järjestöpoppooseen Kievarin leppoisasta tunnelmasta

Herranniemen ainutlaatuinen ympäristö tarjoaa mainiot puitteet virkistävien ja innostavien kokous/koulutus/tyhy-päivien järjestämiseen. Toimimme yhteistyössä eri alojen ammattilaisten kanssa ja ryhmän omaan ohjelmaan yhdistetään halutessanne esim. leikkimielinen ja liikunnallinen Kievarin Kierros tai Yhteen hiileen puhallus, kehoa ja mieltä hellivää joogaa, talvikalastusta tai vaikkapa luovaa työskentelyä ja itseilmaisua. Kievari tarjoaa herkuttelua, saunomista, rentoutumista ja hoitoja erilaisissa saunoissamme, sekä kylpypaljussa ja avannossa. Kokouspalvelut ja Tyhy-palvelut 2016-2017

Vuonislahden tapahtumia syyskaudella

Huumorin ytimessä - iltamat su 23.10.2016 Vuonislahden seurojentalolla. Jaakko Tepon elämänkertakiertue - monipuolinen kattaus vanhoja ja uusia kupletteja, stand-upia ja taikuutta. Esiintyjinä savolainen monitaituri Antti Heikkinen, Ilja ja Jaakko Tepon luotsaama Kaukolasipartio, sekä taikuri stand-up-koomikko Markku Purho. Järjestää Lieksan kaupungin kulttuuritoimi ja Vuonislahden kyläseura

SUOSI SUORIA VARAUKSIA - Vain pieni osa majoituskapasiteetistamme on booking.comissa.

Jos booking.comin varausjärjestelmä näyttää, että meillä on täyttä, voi meillä todellisuudessa olla vielä tilaa. Vain muutama perushuoneemme on myynnissä booking.comin varausjärjestelmässä, joten suoraan varaamalla saat myös mahdollisuuden valita useanlaisista majoitusvaihtoehdoista varaustilanteen mukaan. Lisäksi näin on mahdollista keskustella useamman vuorokauden majoittuvien eduista. Majoitusta ei myöskään saa halvemmalla booking.comin kautta, vaikka järjestelmä näin mainostaakin.

Täytä nettisivujemme varaustiedustelulomake, lähetä sähköpostia tai pirrauta, niin saat paremman valinnanvaran ja henkilökohtaisen palvelun! Samalla teet hyvän teon jättämällä suuryritykselle menevät provikat kotimaisen perheyrityksen kassaan.


Majoitus, ravintolapalvelut, juhlat ja kokoukset ainutlaatuisessa ympäristössä

Tule Kolin kansallismaisemaan Pielisen rannalle nauttimaan maalaistunnelmasta. Tarjoamme majoitusta, ravintolapalveluja sekä erinomaiset tilat kokouksiin, koulutustilaisuuksiin, juhliin ja illanviettoihin.

Perinteikkään kestikievarin maukas maalaisruoka, kotoisat huoneet ja välitön karjalainen palvelu, sekä eri vuodenaikojen mukaiset aktiviteetit tekevät lomastanne tai tilaisuudestanne unohtumattoman. Infrapuna-hoitosauna, savusauna, rantasaunat, turvesaunotukset tai yrttikylpy tuovat hyvän olon päivän päätteeksi.

Sijaitsemme keskellä kauneinta Pohjois-Karjalaa Lieksassa, Vuonislahden kulttuurikylässä. Kuvanveistäjä Eva Ryynäsen Paateri, Pikkukilin elämyspuisto, Ruunaan kosket, Koli ja monet muut retkikohteet ovat noin tunnin matkan sisällä Herranniemestä. Tule kokemaan Pohjois-Karjalan luonto ja kulttuuri- Herranniemestä käsin se onnistuu mainiosti.

Palvelemme ympäri vuoden aamiaismajoituksen ja tilausravintolatoiminnan merkeissä. Kesäkaudella 1.6.- 31.8. olemme avoinna päivittäin klo 12-21, saapuessasi muina aikoina kannattaa ottaa yhteyttä puhelimitse.

Huom!
Suosittelemme suoria varauksia nettisivujen varauslomakkeen kautta, sähköpostitse tai puhelimitse. Kaikki majoituksemme ei ole myynnissä netin varauspalveluiden (esim. booking.com) kautta ja varauspalvelun näyttäessä täyttä meillä voi vielä olla tilaa suorien varausten kautta. Myöskään kaikki huone/mökkityypimme eivät ole saatavissa booking.comista.


Herranniemi - vuoden 2013 Karelia a`la carte yritys
    Olemme osa Maakuntien Parhaat - verkostoa
    Yhteystiedot