In english
Etusivu     Palvelut     Ympäristö     Perinteet     Hinnasto     Yhteystiedot
Majoitus ja ruokailut Pohjois-Karjalassa
     Juhlapaikka Pohjois-Karjalassa
     Kokoukset ja koulutukset Pohjois-Karjalassa
     Koe ja näe Pohjois-Karjalassa
    

Ajankohtaista

Herranniemen kesäkahvila ja tilausruokailut

Kesäkahvila A-oikeuksin avoinna alkaen 15.6. Olemme avoinna pääsääntöisesti klo 15-20, mutta päiväkohtaiset muutokset ovat mahdollisia: tiedotamme niistä facebook-sivullamme. Ruokailuihin toivotaan ennakkovarauksia, ellei toisin ilmoiteta. Lauantait on varattu yksityistilaisuuksiin.

Kantosiipialus SuviExpress liikennöi Pielisellä

Kantosiipialus liikennöi Vuonislahden ja Kolin välillä alkaen 26.6.2018. Kantosiipialuksen aikatalut löytyvät täältä. Autolautta MF Pielinen on myyty ja lopettanut liikennöinnin.

Pielisen altaan symposium ja Vuonislahden Muikkumarkkinat 21.-22.9.2018:


Pe 21.9. klo 13-17 XXIII Symposium teemalla KOLI ON AINA KOLI - mitä se on ja minne sitä viedään? Näkemyksiään teemasta esittävät mm. PKO:n Mikko Hautasaari, FM Sirpa Sulopuisto ja dosentti Heikki Kukkonen, professori Raija Komppula, kuntajohtakjat Jarkko Määttänen ja Markus Hirvonen. Ympäristöministeriöstä tulee ylijohtaja Ari Niiranen ja Kolin matkailuyhdistyksestä Veli Lyytikäinen. Järjestäjänä Vuonislahden taiteilijatalo ja Vuonislahden kyläseura yhteistyössä Lieksan kaupungin kanssa.

LA 22.9. Vuonislahden 31. Muikkumarkkinat. Ohjelmallinen, syksyn iloinen markkinatapahtuma kylän Kukkumäellä. Musiikista vastaa tänä vuonna Age Band. Järj. Vuonislahden kyläseura.

Talojen tarinat

Lähde milloin vain kävelylle ja tutustu kylään Talojen tarinoita lukien. Löydät kartalta esitellyt talot ja vihkosesta talojen tarinat. Vihkosia saatavilla myös Herranniemestä kolikolla!

Pikkujoulut ja kokouspäivät Pohjois-Karjalassa

Vietä unohtumattomat pikkujoulut hirsituvan tunnelmassa leivinuunin lämmöstä nautiskellen. Järjestämme pikkujoulut yhdistyksille, yrityksille tai vaikka kaveri- tai sukuporukoille pitkällä kokemuksella ainutlaatuisessa maalaisympäristössä. Herkullista ruokaa ja juomaa, saunomista erilaisissa saunoissa ja ohjelmaa omasta tai talon puolesta. Kaiken kruunaavat tietysti makoisat yöunet kievarin mukavissa huoneissa.

Meiltä löytyy myös erillinen, tunnelmallinen kokoustila Tapion tupa, jossa järjestyvät kokous- ja koulutuspäivät joko pikkujoulujen yhteydessä tai erikseen. Pyydä tarjousta joko yhden illan tai yön yli- pikkujouluista tai kokous/koulutuspäivistä ja varaa oma päiväsi ajoissa! reception@herranniemi.com tai 0400 482 949

Kesän Paateri Soi- konsertit

28.6.2018 aateri soi - viululla ja sellolla. klo 19 Paaterin kirkko. mm. J.S. Bach & improvisaatioita. Hugo Ticcati, viulu ja Ulla Lampela, sello.
4.7.2018 Paateri soi - Kaisku, klo 19. Pohjoismaista mystiikkaa, saksalaista romantiikkaa ja barokkimusiikkia, sekä slaavilaista kaipuuta. Kamarikuoro Kaisku.
12.7.2018 Paateri soi - sellolla klo 15. Suomalaisia kansansävelmiä ja improvisaatiota soolosellolla. Matti Makkonen.
25.7. Paateri soi - sellot kesäillassa. Säveliä meiltä ja maailmalta. Cello Spirituals- yhtye.
27.7. klo 15 Paateri Soi - pianolla. Petri Herranen, piano.

 


Majoitus, ravintolapalvelut, juhlat ja kokoukset ainutlaatuisessa ympäristössä

Tule Kolin kansallismaisemaan Pielisen rannalle nauttimaan maalaistunnelmasta. Tarjoamme majoitusta, ravintolapalveluja sekä erinomaiset tilat kokouksiin, koulutustilaisuuksiin, juhliin ja illanviettoihin.

Perinteikkään kestikievarin maukas maalaisruoka, kotoisat huoneet ja välitön karjalainen palvelu, sekä eri vuodenaikojen mukaiset aktiviteetit tekevät lomastanne tai tilaisuudestanne unohtumattoman. Infrapuna-hoitosauna, savusauna, rantasaunat, turvesaunotukset tai yrttikylpy tuovat hyvän olon päivän päätteeksi.

Sijaitsemme keskellä kauneinta Pohjois-Karjalaa Lieksassa, Vuonislahden kulttuurikylässä. Kuvanveistäjä Eva Ryynäsen Paateri, Pikkukilin elämyspuisto, Ruunaan kosket, Koli ja monet muut retkikohteet ovat noin tunnin matkan sisällä Herranniemestä. Tule kokemaan Pohjois-Karjalan luonto ja kulttuuri- Herranniemestä käsin se onnistuu mainiosti.

Huom!
Suosittelemme suoria varauksia nettisivujen varauslomakkeen kautta, sähköpostitse tai puhelimitse. Kaikki majoituksemme ei ole myynnissä netin varauspalveluiden (esim. booking.com) kautta ja varauspalvelun näyttäessä täyttä meillä voi vielä olla tilaa suorien varausten kautta. Myöskään kaikki huone/mökkityypimme eivät ole saatavissa booking.comista.


Herranniemi - vuoden 2013 Karelia a`la carte yritys
    Olemme osa Maakuntien Parhaat - verkostoa
    Yhteystiedot