In english
Etusivu     Palvelut     Ympäristö     Perinteet     Hinnasto     Yhteystiedot
Majoitus ja ruokailut Pohjois-Karjalassa
     Juhlapaikka Pohjois-Karjalassa
     Kokoukset ja koulutukset Pohjois-Karjalassa
     Koe ja näe Pohjois-Karjalassa
    

Ajankohtaista

Ajantasaista kuvaa Pieliseltä

POIKKEUSOLOJEN PALVELUT

Herranniemi palvelee majoituksen merkeissä. Rajoitamme samaan aikaan majoittuvien ihmisten määrän minimiin, sekä huolehdimme tehostetusti hygieniasta ja turvallisuudesta. Aamiaisjärjestelyt ovat vielä selvittelyn alla, tarvittaessa pystymme toimittamaan aamiaisen esimerkiksi majoitustilaan. Meillä on myös mökki ja kaksi huoneistoa, joissa asiakkaalla on oma yksityinen keittiö. Vuonislahdessa on tilaa liikkua luonnossa ja rauhoittua. Tulethan vain terveenä - Tervetuloa!

Herranniemen palvelut talvikaudella

Palvelemme aamiaismajoituksen, juhla-, kokous-, kurssi- ja saunapalvelujen, sekä tilausruokailujen merkeissä. Majoituksen vastaanotto joustavasti tarpeen mukaan. Ruokailut ennakkovarauksella ryhmille ja majoittujille. Lämpimästi tervetuloa!

Maaliskuun kuulumisia

Pielisellä pääsee potkukelkkailemaan ja retkiluistelemaan. Pilkkivälineitä vuokrattavissa. Kuivalan islanninhevostalli sijaitsee vain kilometrin päässä Herranniemestä: kokoa kaveri- tai työporukka, varaa Kuivalasta ratsastusretki ja tule yöpymään, herkuttelemaan ja saunomaan Kievarin tunnelmaan! Kuivalan issikkaretkien hinnasto.

Kokous- ja koulutuspäivät tai kurssit Pohjois-Karjalassa

Järjestämme yhden tai useamman päivän kokous-ja koulutuspäivät pitkällä kokemuksella ainutlaatuisessa maalaisympäristössä. Herkullista ruokaa ja juomaa, saunomista erilaisissa saunoissa ja ohjelmaa omasta tai talon puolesta. Kaiken kruunaavat tietysti makoisat yöunet kievarin mukavissa huoneissa.

Meiltä löytyy myös erillinen, tunnelmallinen kokoustila Tapion tupa, jossa järjestyvät kokous- ja koulutuspäivät ja erilaiset kurssit.. Pyydä tarjoustai kokous/koulutuspäivistä ja varaa oma päiväsi ajoissa! reception@herranniemi.com tai 0400 482 949

 
Majoitus, ravintolapalvelut, juhlat ja kokoukset ainutlaatuisessa ympäristössä

Tule Kolin kansallismaisemaan Pielisen rannalle nauttimaan maalaistunnelmasta. Tarjoamme majoitusta, ravintolapalveluja sekä erinomaiset tilat kokouksiin, koulutustilaisuuksiin, juhliin ja illanviettoihin.

Perinteikkään kestikievarin maukas maalaisruoka, kotoisat huoneet ja välitön karjalainen palvelu, sekä eri vuodenaikojen mukaiset aktiviteetit tekevät lomastanne tai tilaisuudestanne unohtumattoman. Infrapuna-hoitosauna, savusauna, rantasaunat, turvesaunotukset tai yrttikylpy tuovat hyvän olon päivän päätteeksi.

Sijaitsemme keskellä kauneinta Pohjois-Karjalaa Lieksassa, Vuonislahden kulttuurikylässä Pielisen äärellä Kolin vastarannalla. Kuvanveistäjä Eva Ryynäsen Paateri, Pikkukilin elämyspuisto, Ruunaan kosket, Koli ja monet muut retkikohteet ovat noin tunnin matkan sisällä Herranniemestä. Jäätien avauduttua matka Kolille lyhenee 15 kilometriin. Tule kokemaan Pohjois-Karjalan luonto ja kulttuuri- Herranniemestä käsin se onnistuu mainiosti.

Huom!
Suosittelemme suoria varauksia nettisivujen varauslomakkeen kautta, sähköpostitse tai puhelimitse. Kaikki majoituksemme ei ole myynnissä netin varauspalveluiden (esim. booking.com) kautta ja varauspalvelun näyttäessä täyttä meillä voi vielä olla tilaa suorien varausten kautta. Myöskään kaikki huone/mökkityypimme eivät ole saatavissa booking.comista.


Herranniemi - vuoden 2013 Karelia a`la carte yritys
    Olemme osa Maakuntien Parhaat - verkostoa
  Yhteystiedot

Ajantasaista kuvaa Pieliseltä