In english
Etusivu     Palvelut     Ympäristö     Perinteet     Hinnasto     Yhteystiedot
Majoitus ja ruokailut Pohjois-Karjalassa
     Juhlapaikka Pohjois-Karjalassa
     Kokoukset ja koulutukset Pohjois-Karjalassa
     Koe ja näe Pohjois-Karjalassa
    

Ajankohtaista

SUOSI SUORIA VARAUKSIA - Vain pieni osa majoituskapasiteetistamme on booking.comissa.

Jos booking.comin varausjärjestelmä näyttää, että meillä on täyttä, voi meillä todellisuudessa olla vielä tilaa. Vain muutama perushuoneemme on myynnissä booking.comin varausjärjestelmässä, joten suoraan varaamalla saat myös mahdollisuuden valita useanlaisista majoitusvaihtoehdoista varaustilanteen mukaan. Lisäksi näin on mahdollista keskustella useamman vuorokauden majoittuvien eduista. Majoitusta ei myöskään saa halvemmalla booking.comin kautta, vaikka järjestelmä näin mainostaakin.

Täytä nettisivujemme varaustiedustelulomake, lähetä sähköpostia tai pirrauta, niin saat paremman valinnanvaran ja henkilökohtaisen palvelun! Samalla teet hyvän teon jättämällä suuryritykselle menevät provikat kotimaisen perheyrityksen kassaan.

Valon voima - Jooga- ja Hyvinvointiviikonloppu Herranniemessä 30.9.-2.10.2016

Syksyn pimeät illat ovat otollista aikaa kääntää huomio sisäänpäin ja panostaa omaan hyvinvointiin. Kestikievari Herranniemen viikonloppuretriitissä sytyttelemme sisäistä valoa lempeillä jooga- ja meditaatioharjoituksilla, herranniemen ravitsevalla ja herkullisella, paikallisilla luonnontuotteilla höystetyllä kasvisruoalla ja rauhallisella oleskelulla Kolin upeissa kansallismaisemissa - unohtamatta elävää tulta, ranta- ja hoitosaunoja, sekä kylpypaljua. Viikonlopun ohjaa koulutettu joogaohjaaja Ammeri Kankaisto. Lue lisää.

Kantosiipialus SuviExpress liikennöi Vuonislahden kautta Kolille ja Lieksaan

SuviExpress liikennöi Lieksa-Vuonislahti-Koli välin edestakaisin kahdesti päivässä ke-su 4.6-14.8.2016 ja kyytiin pääsee myös Vuonislahden satamasta. Muina aikoina SuviExpress tekee myös tilausristeilyitä Pielisellä (istumapaikat 51 henkilölle).
Myös autolautta Pielinen liikennöi Lieksan ja Kolin väliä normaaliin tapaan. Lue lisää.

Vuonislahden kesätapahtumat 2016

Vuonislahdessa tapahtuu kesällä monenlaista: Tähän mennessä on tanssattu lavalla useampaan otteeseen, musisoitu pelimannihengessä, sekä kalastettu ja nautittu. Edessä vielä entisten nuorten rocki-ilta perjantaina 15.7, kesäteatteria, lavatansseja ja kesätoreja. Paaterissa nautiskellaan laadukkaasta klassisesta musiikista Pielinen Soi- konserttisarjan parissa. Katso kesätapahtumat tästä.

Virtaa työyhteisöön tai järjestöpoppooseen Kievarin leppoisasta tunnelmasta

Herranniemen ainutlaatuinen ympäristö tarjoaa mainiot puitteet virkistävien ja innostavien kokous/koulutus/tyhy-päivien järjestämiseen. Toimimme yhteistyössä eri alojen ammattilaisten kanssa ja ryhmän omaan ohjelmaan yhdistetään halutessanne esim. kalastusta, liikuntaa ja ryhmäytymistehtäviä, luovaa työskentelyä ja itseilmaisua. Kievari tarjoaa herkuttelua, saunomista, rentoutumista ja hoitoja erilaisissa saunoissamme, sekä kylpypaljussa ja avannossa. Lue lisää.


Majoitus, ravintolapalvelut, juhlat ja kokoukset ainutlaatuisessa ympäristössä

Tule Kolin kansallismaisemaan Pielisen rannalle nauttimaan maalaistunnelmasta. Tarjoamme majoitusta, ravintolapalveluja sekä erinomaiset tilat kokouksiin, koulutustilaisuuksiin, juhliin ja illanviettoihin.

Perinteikkään kestikievarin maukas maalaisruoka, kotoisat huoneet ja välitön karjalainen palvelu, sekä eri vuodenaikojen mukaiset aktiviteetit tekevät lomastanne tai tilaisuudestanne unohtumattoman. Infrapuna-hoitosauna, savusauna, rantasaunat, turvesaunotukset tai yrttikylpy tuovat hyvän olon päivän päätteeksi.

Sijaitsemme keskellä kauneinta Pohjois-Karjalaa Lieksassa, Vuonislahden kulttuurikylässä. Kuvanveistäjä Eva Ryynäsen Paateri, Pikkukilin elämyspuisto, Ruunaan kosket, Koli ja monet muut retkikohteet ovat noin tunnin matkan sisällä Herranniemestä. Tule kokemaan Pohjois-Karjalan luonto ja kulttuuri- Herranniemestä käsin se onnistuu mainiosti.

Palvelemme ympäri vuoden aamiaismajoituksen ja tilausravintolatoiminnan merkeissä. Kesäkaudella 1.6.- 31.8. olemme avoinna päivittäin klo 12-21, saapuessasi muina aikoina kannattaa ottaa yhteyttä puhelimitse.

Huom!
Suosittelemme suoria varauksia nettisivujen varauslomakkeen kautta, sähköpostitse tai puhelimitse. Kaikki majoituksemme ei ole myynnissä netin varauspalveluiden (esim. booking.com) kautta ja varauspalvelun näyttäessä täyttä meillä voi vielä olla tilaa suorien varausten kautta. Myöskään kaikki huone/mökkityypimme eivät ole saatavissa booking.comista.


Herranniemi - vuoden 2013 Karelia a`la carte yritys
    Olemme osa Maakuntien Parhaat - verkostoa
    Yhteystiedot