In english
Etusivu     Palvelut     Ympäristö     Perinteet     Hinnasto     Yhteystiedot
Majoitus ja ruokailut Pohjois-Karjalassa
     Juhlapaikka Pohjois-Karjalassa
     Kokoukset ja koulutukset Pohjois-Karjalassa
     Koe ja näe Pohjois-Karjalassa
    

Ajankohtaista

Äitienpäivän maistuva juhlalounas 12.5.2019

Herranniemen äitienpäivälounas tarjolla klo 13-15. Hinta 26 € / aikuiset ja 12 € / lapset 4-12 v. Varaathan paikkasi ennakkoon numerosta 0400 482 949 tai sähköpostilla reception@herranniemi.com
Äitienpäivän 2019 menun löydät tästä.

Herranniemen palvelut talvi- ja kevätkaudella

Palvelemme aamiaismajoituksen, juhla-, kokous ja saunapalvelujen, sekä tilausruokailujen merkeissä. Ruokailupalveluita on tarjolla ennakkovarauksesta majoittujillemme ja ryhmille. Majoituksen vastaanotto joustavasti tarpeen mukaan.

Vuonislahti-Koli jäätie on suljettu

Jäätie suljettiin virallisesti 20.2. sohjoontumisen vuoksi. Virallisen sulkemisen jälkeen kaikki liikenne jäätiellä omalla harkinnalla ja vastuulla.

Kokous- ja koulutuspäivät Pohjois-Karjalassa

Järjestämme yhden tai useamman päivän kokous-ja koulutuspäivät pitkällä kokemuksella ainutlaatuisessa maalaisympäristössä. Herkullista ruokaa ja juomaa, saunomista erilaisissa saunoissa ja ohjelmaa omasta tai talon puolesta. Kaiken kruunaavat tietysti makoisat yöunet kievarin mukavissa huoneissa.

Meiltä löytyy myös erillinen, tunnelmallinen kokoustila Tapion tupa, jossa järjestyvät kokous- ja koulutuspäivät joko pikkujoulujen yhteydessä tai erikseen. Pyydä tarjoustai kokous/koulutuspäivistä ja varaa oma päiväsi ajoissa! reception@herranniemi.com tai 0400 482 949

 
Majoitus, ravintolapalvelut, juhlat ja kokoukset ainutlaatuisessa ympäristössä

Tule Kolin kansallismaisemaan Pielisen rannalle nauttimaan maalaistunnelmasta. Tarjoamme majoitusta, ravintolapalveluja sekä erinomaiset tilat kokouksiin, koulutustilaisuuksiin, juhliin ja illanviettoihin.

Perinteikkään kestikievarin maukas maalaisruoka, kotoisat huoneet ja välitön karjalainen palvelu, sekä eri vuodenaikojen mukaiset aktiviteetit tekevät lomastanne tai tilaisuudestanne unohtumattoman. Infrapuna-hoitosauna, savusauna, rantasaunat, turvesaunotukset tai yrttikylpy tuovat hyvän olon päivän päätteeksi.

Sijaitsemme keskellä kauneinta Pohjois-Karjalaa Lieksassa, Vuonislahden kulttuurikylässä Pielisen äärellä Kolin vastarannalla. Kuvanveistäjä Eva Ryynäsen Paateri, Pikkukilin elämyspuisto, Ruunaan kosket, Koli ja monet muut retkikohteet ovat noin tunnin matkan sisällä Herranniemestä. Jäätien avauduttua matka Kolille lyhenee 15 kilometriin. Tule kokemaan Pohjois-Karjalan luonto ja kulttuuri- Herranniemestä käsin se onnistuu mainiosti.

Huom!
Suosittelemme suoria varauksia nettisivujen varauslomakkeen kautta, sähköpostitse tai puhelimitse. Kaikki majoituksemme ei ole myynnissä netin varauspalveluiden (esim. booking.com) kautta ja varauspalvelun näyttäessä täyttä meillä voi vielä olla tilaa suorien varausten kautta. Myöskään kaikki huone/mökkityypimme eivät ole saatavissa booking.comista.


Herranniemi - vuoden 2013 Karelia a`la carte yritys
    Olemme osa Maakuntien Parhaat - verkostoa
  Yhteystiedot


 


Tapahtumia, tekemistä ja näkemistä Vuonislahden ja Kolin alueella kevättalvella

Pielisen jääladut, Kolin alueen ladut ja Ukko-Kolin komeat rinteet

Jäälatu kulkee Herranniemestä Raapionsaareen (3 km), jossa mahdollisuus paistella makkaraa kodalla ja sieltä Loma-Kolille (yht. 9km), sekä toista reittiä Ukko-Kolin rinteiden ala-asemalle. Paaterin reitti kulkee vuonna 2019 metsälatuna Vuonislahdesta (pääset reitille myös Herranniemestä), Eeva Ryynäsen taiteilijakotiin (4 km/suunta). Paateri on avoinna hiihtolomaviikoilla joka päivä klo 10-16. Jäälatuja pidetään yllä säännöllisesti talkoovoimin sää- ja jäätilanteen sallimissa puitteissa. Ajankohtaisen tilanteen voit tarkistaa Kolin latujen kunnossapitokartasta. Vartin ajomatkan päästä Kolilta löytyy monenlaisia latuja ja hiihtomahdollisuuksia - muun muassa Suomen pisin valaistu latu. Katsele Kolin alueen latukarttaa ja lue lisäietoa Kolin laduista Koli-fi sivustolla.

Ukko-kolilla, Kolin kansallispuiston kyljessä pääsee laskettelemaan ainutlaatuisissa maisemissa. Kolin rinteet.

Lähialueen laturetkitapahtumat

Pielisen jäähiihto 23.2.2018, Ruunaan koskihiihto 23.02.2018, Kolin maisemahiihto 1.-3.3.2018 ja Ahmanhiihto 8.-09.3.2018. Lue lisää.

Jäätie tutuksi- tapahtumat 17.2. ja 2.3.2018

Ohjelmallinen tapahtuma Jäätien molemmissa päissä klo 10-15. Tarjolla mm. hevosreki- ja koiravaljakkoajelua, potkuri- ja luistinlainaamo, retki talviverkoille klo 12 ja paljon muuta mukavaa! Herranniemessä tarjolla maukasta keittolounasta ja kahvilaherkkuja a-oikeuksin. Katso lisätietoa Jäätie tutuksi- tapahtumista. 17.2. tapahtuman yhteydessä nyt myös Eukontyönnän SM-kipailut!

Hiihtolomien aktiviteetteja Kolin ja Vuonislahden alueella

Pororekiajelua, husky-koiravaljakkoajelua, ratsastusretkiä islanninhevosilla, lumikenkäretkiä ja monenlaista muuta: tekemistä riittää myös muuten kuin suksien päällä. Katso Kolin hiihtolomien aktivitettikalenteri ja tapahtumakalenteri. Rentoutumiseen Kolilta löytyy myös hemmottelukylpylä Koli Relax spa, johon ajelet Herranniemestä hetkessä ainutlaatuista jäätietä pitkin - unohtamatta tietenkään Herranniemen omia sauna- ja hoitomahdollisuuksia!

Islanninhevosilla on mahdollista päästä ratsastamaan myös Vuonislahdessa 1 km päässä Herranniemestä Kuivalan tilalla Puh 0400 579113.

Arctic Ice Road Run - Jäätiejuoksu 23.3.2019 ja Eukontyönnön SM 17.3.2018

Tapahtumassa juostaan Koli - Vuonislahti välistä jäätietä, joka on Euroopan sisävesien pisin virallinen jäätie. Juostavat matkat ovat noin 14 km ja 28 km. Tänä vuonna 17.2. Jäätie tutuksi- tapahtuman yhteydessä järjestettävä Eukontyönnön MM-kilpailu on hyväntuulinen tapahtuma, jossa annetaan eukolle lennokasta kyytiä potkukelkalla yli Pielisen. Kilpailussa potkutellaan n. 7 km Koli - Vuonislahti välistä jäätietä. Työnnettävä eukko voi olla oma tai toisen, mutta eukon on istuttava kelkan kyydissä koko kilpailumatkan ajan. Lue lisää Arctic ice road runista ja Eukontyönnön SM-kilpailuista.